Cătălin Moroşanu şi-a anunţat retragerea. Iată ce povesteşte despre familia şi cariera sa

Cunoscutul luptător este absolvent la Drept, este tătic şi vrea să deschidă o academie de arte marţiale.

Poreclit „Moartea din Carpați” pentru felul în care luptă atunci când e în ring, Cătălin Moroșanu a vorbit despre începuturile lui în K1, dar şi despre viaţa lui dincolo de lumea kick-boxingului. Şi, pentru prima oară, a vorbit despre retragerea din activitatea competiţională.

„Am fost un biet copil crescut într-o pădure la grajduri, fugeam prin pădure după vacă şi după oi”, povesteşte Cătălin Moroşanu despre originile sale modeste.

„Eram un biet student care mergea cu tramvaiul la facultate şi m-am trezit, la un moment dat, că mă ştie toată lumea şi că mi se dau dedicaţii”, spune cel care a renunţat la rugby pentru a merge la Facultatea de Drept şi a ajuns, peste noapte, o revelaţie în K1.

Alături de el s-a aflat întotdeauna Georgiana, iubita lui din adolescenţă.

„Noi suntem împreună de 16 ani. Ea avut 16 ani, eu aveam 17 ani, amândoi eram virgini. Am rămas împreună şi a fost lângă mine şi când stăteam la cămin şi împărţeam o conservă de ton, şi acum a rămas lângă mine, când i-am oferit totul. Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soţia mea! Mi-a dăruit o fetiță frumoasă, o cheamă Natalis. N-a fost niciodată de-acord cu faptul că am ajuns celebru, ştia care este plata – lipsa de acasă, tot felul de chestii, multe sacrificii. Dar a mers mai departe, am făcut un copil, o să mai facem un copil şi îmi doresc foarte mult să se realizeze şi ea – acum este medic stomatolog, a terminat două facultăţi… Tot timpul ne-am împins unul pe altul şi uite aşa reuşim să ne împingem şi să fim o familie”, a dezvăluit Cătălin Moroşanu în cadrul interviului acordat lui Andrei Ştefănescu pentru Antena 1.

„Eu respect femeile din două motive: datorită mamei mele și soției mele, că am văzut că pe pământ sunt şi astfel de femei.”

„Visul meu cel mai mare este să fac o academie de sport, de full contact, de arte marțiale, să vină toți copiii să facă sport, să promovez sănătatea prin sport, să creştem copiii, să schimbăm destine.”

„Am 33 de ani, mi-am trăit viaţa cât un om întreg, sincer spun asta! M-am şi distrat, m-am şi antrenat, m-am şi bătut, mi-a fost şi greu, mi-a fost şi bine şi, dacă nu făceam toate astea, nu eram persoana care sunt acum şi mă bucur foarte mult că am ajuns aici. Că am cheltuit bani la început, că am fost cocalar şi mi-am luat din primii mei bani un BMW seria 5 – după ce am luat maşina, n-aveam nici permis, nici bani de motorină… Le-am trăit pe toate!”.

Cătălin Moroşanu îşi mai acordă doi ani în câmpul luptei, după care ar vrea să se retragă. Dar ultimele patru meciuri vrea să le joace în ţară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *