Cazanciuc, la Colectiv: Sper să fi învăţat ceva, ca popor, din durerea părinţilor şi din tragedia acestor copii

Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, şi-a exprimat speranţa că s-a învăţat ceva din tragedia celor care şi-au pierdut viaţa în incendiul din urmă cu cinci ani de la Clubul Colectiv.

Robert Cazanciuc

„Sper să fi învăţat ceva noi, ca popor, ceva din durerea părinţilor, din tragedia acestor copii. Nu ştiu dacă timpul poate rezolva ceva”, a afirmat, vineri, Cazanciuc, după depunerea unei coroane de flori, în numele Parlamentului, la altarul improvizat în faţa Clubului Colectiv, scrie Agerpres.

Tot vineri, preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au depus câte o coroană de flori în memoria victimelor incendiului care a avut loc în urmă cu cinci ani. La locul tragediei a fost vineri şi ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Adrian Zuckerman.

64 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma tragicului eveniment petrecut în seara de 30 octombrie 2015 la Clubul Colectiv din Bucureşti, unde trupa Goodbye to Gravity susţinea concertul de lansare a unui nou album. Incendiul izbucnit în timpul concertului din cauza unor artificii s-a extins rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *