Ce fac Călin Goia și băieții de la Voltaj în noaptea de Revelion. „Sper să nu devină o tradiție”. EXCLUSIV

Călin Goia și colegii săi din trupa „Voltaj” vor face și în acest an Revelionul acasă. Va fi pentru al doilea an consecutiv când se va întâmpla acest lucru. Mai mult, Goia susține că piața spectacolelor în aer liber e departe de a fi revenit la vremurile de odinioară. ”Sunt încă puține manifestări cu public, puține concrete, semn că normalitatea e încă departe de noi. Rămânem însă încrezători că anul viitor lucrurile se vor schimba!”, arată Călin Goia.

Ultimul concert, pe 30 decembrie

Liderul celor de la „Voltaj” indică totuși faptul că el și trupa sa vor concerta la finele anului, dar pe 30 decembrie, la castelul Bran: ”Acela va fi ultimul nostru show pe acest an, în penultima zi a anului.

Apoi, ne vom întoarce toți acasă, la București, ca să sărbătorim noul an, tot în mijlocul familiilor noastre”, precizează el pentru impact.ro.

Calin Goia
Calin Goia

O seară… ciudată

Goia adaugă că continuă să ducă dorul concertelor și că și următoarea noapte dintre ani va fi „o seară ciudată”. ”Sigur că va fi un pic ciudat pentru mine să stau iar acasă, fiindcă din 1999 nu am mai petrecut noaptea dintre ani acasă. Am făcut asta anul trecut, o voi repeta și anul acesta, dar prefer să nu devină o tradiție!”.

El și colegii săi susțin că preferă să cânte în noaptea dintre ani și să simtă magia spectacolelor cu public. „Știți cum spune românul, că noaptea de revelion îți oferă o imagine a lucrurilor care te așteaptă în viitorul an. Ei bine, noi preferăm să facem trecerea dintre ani lângă fani.

E o magie aparte, un moment special să ai, în faţa ta, 50.000 sau 60.000 de suflete şi să le spui „La Mulţi Ani!”, ca şi cum ar fi cu toţii rudele tale cele mai dragi. Revelionul e pentru mulți dintre noi un moment special, în care îți încarci bateriile și speranțele. Va trebui să găsim din nou alte modalități!”, acceptă el situația creată.

Petrecere aparte de Revelion

Pe de altă parte, Călin Goia va face Revelionul acasă, cu familia. Va fi totuși o petrecere aparte, fiindcă sora sa, stabilită la Londra, și-a anunțat prezența la București, așa că se anunță o petrecere de zile mari, alături de familia sa extinsă.

Și de această dată, Călin va fi alături de soţia sa, Andreea, fotograf de meserie, şi de copiii lor, Petru, în vârstă de 14 ani, Tudor, 13 ani, mezina, Măruca, 5 ani, minunata sa familie.

Va fi în rol de Moș Crăciun

Însă, până la Revelion, mai în glumă, mai în serios, Călin Goia mai are de trecut un hop, acela al rolului de Moș Crăciun. „Măriuca ne-a avertizat asupra unui anume cadou, pe care și-l dorește foarte tare. E vorba despre un cățel de plastic.

I-am promis că vorbim cu Moșul și se rezolvă. Însă mi-e frică de-o nenorocire. Zilele trecute soția s-a dus să-l cumpere de la magazinul cu pricina și nu mai exista niciun exemplar.

Sper să nu asist la scena în care mezina se uită în ochii noștri și să ne reproșeze cu durere, dar și cu duritatea unui copilaș atotștiutor că V-am spus eu că așa se va întâmpla! . Deci, misiune dificilă pentru Moș în următoarele zile!”, a conchis Călin Goia.

SURSĂ ARTICOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *