Ce spune Bianca Drăgușanu despre pățania lui Alex Bodi: „E clar că sunt cea mai importantă femeie din viața lui”

Alex Bodi (35 ani) cunoscutul om de afaceri și iubitul Biancăi Drăgușanu (38 ani) a avut probleme cu legea. Polițiștii l-au prins în timp ce conducea bolidul din dotare cu 104 km/h prin Capitală. Se pare că acesta trebuia să fie în izolare la domiciliu, în perioada 13-25 iunie, pentru că este proaspăt întors din străinătate!

Conform procedurilor, în starea de alertă, iubitul Biancăi Drăgușanu a fost verificat în baza de date a Direcției de Sănătate Publică și s-a constatat că trebuie să fie în izolare. Concluzia? Bodi a primit amendă de peste 2.000 de lei, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile și a fost dus într-un centru de carantină. Ce părere are Bianca Drăgușanu despre acest lucru și dacă sare sau nu în apărarea fostului său soț, frumoasa vedetă a făcut mai multe declarații.

“El a venit la un consult, la domnul doctor Filip Gerald, la Spitalul Ponderas, pentru că s-a operat acum două săptămâni. A avut o hernie ombilicală și s-a operat de urgență la Ponderas. Practic, poliția l-a oprit în timp ce mergea la control. Cât despre izolare, Alex a fost plecat din țară cu avion privat în Croația, acolo unde nu este declarată stare de urgență, și s-a întors cu avion privat, a stat acasă, unde a trebuit să stea, a respectat legea. Neînțelegerea a fost la faza când l-a oprit poliția, l-au găsit în baza de date la DSP, el mergea fix la consultul unde era programat! A respectat legea, dar se exagerează la greu ca să mai facem puțină publicitate la Coronavirus!”, a declarat Bianca, scrie Click!

S-au împăcat sau nu?

Cei doi foști soți se pare că sunt acum din nou împreună, după un divorț cu scandal. Bianca Drăgușanu este dispusă să îi mai dea o șansă omului de afaceri Alex Bodi, care i-a recunoscut vedetei că o iubește și nu poate trăi fără ea! “Suntem în relații bune. El susține că mă iubește, eu vreau să cred! Să ne ajute Dumnezeu și să ne dea înțelepciune să iasă bine de data asta, nu știu ce să zic, dacă s-a tot întors… Multe voci spun că s-a întors că mă iubește și nu poate stă fără mine, el mi-a zis că mă iubește și nu poate sta fără mine! Mi-a arătat, chiar a făcut niște gesturi prin care mi-a dovedit chestia asta, dar se și bat cap în cap multe gesturi, prin care se contrazice! Nu vreau să mă regăsesc în melodia aia: <> Eu aș vrea să dea dovadă de maturitate și să învețe din greșelile pe care le-a făcut! Evident că din tot ce face, demonstrează că nu poate să stea fără mine. E clar că sunt cea mai importantă femeie din viața lui! Totodată face lucruri imature și în defavoarea noastră până într-o zi când nu o să-l mai cred, și nu o să mai aibă unde să se întoarcă! Sper să ne rezolvăm problemele și să vedem ce o să facem noi doi unul cu celălalt. Eu sunt acum în faza în care am devenit Toma Necredinciosul! Să îmi demonstreze că ceea ce spune e ceea ce simte, mi se pare că trăim într-o telenovelă!”, a mărturisit frumoasa vedetă, care încă mai speră că lucrurile să se așeze cum se poate mai bine între ea și Alex Bodi.

Îl mai iubește Bianca Drăgușanu pe Alex Bodi?

De altfel, întrebată dacă mai are sau nu sentimente intense pentru fostul ei soț, Bianca a punctat: “Și eu îl iubesc pe el și ne dorim să fim bine împreună! Este evident că sentimentele mele sunt unele puternice față de Alex, îmi doresc ca această relație să funcționeze în adevăratul sens al cuvântului!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *