Ce spune poliţistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni în apelurile la 112. Noi detalii ies la iveală: „Eram în misiune. Vă rog, nu am voie să o mişc!”

Minutele disperării. După ce le-a lovit cu mașina pe cele două copile pe trecerea de pietoni, polițistul a sunat de mai multe ori la serviciul de urgență. Acum, apelurile la 112 au fost făcute publice. Ce spunea polițistul care a ucis-o pe Raisa operatorilor care i-au preluat solicitările. Vă avertizăm, urmează informații cu un puternic impact emoțional.

Apelurile la 112 ale polițistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni

Ce s-a întâmplat imediat după ce a lovit-o pe Raisa cu mașina? Cu cine a vorbit la telefon polițistul și ce a spus despre tragedia pe care o provocase? În ediția de duminică seară a emisiunii lui Radu Tudor, la Antena 3, au fost prezentate înregistrările apelurilor făcute de agent chiar de lângă Raisa.

Agentul a sunat la 112 și a cerut intervenția unui echipaj de urgență, identificându-se și spunând că a lovit mortal un pieton. A fost preluat apoi de un ooperator care i-a cerut mai multe detalii. În momentul în care a fost întrebat dacă era în misiune în momentul în care a produs accidentul, polițistul a spus că da, era în misiune. Informație ce s-a dovedit a fi falsă, infirmată chiar de șeful Poliției Capitalei, în timpul unei conferințe de presă.

Al treilea dipecer 112: Erai în misiune?
Polițistul: Da, da, da.

În timp ce dădea detalii dispecerilor 112, se aud mai multe voci, oameni strânși pe stradă. La un moment dat, agentul strigă de două ori că nu are voie să o mute, referindu-se la Raisa, în timp ce o voce de bărbat se poate auzi spunând „E fetița mea”.

Polițistul: Nu am voie să o mut de aici! Nu am voie să o mut de aici! (pe fundal se aude o voce de bărbat care spune „E fetița mea”)

Ce spune poliţistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni în apelurile la 112. Noi detalii ies la iveală: „Eram în misiune. Vă rog, nu am voie să o mişc!
Polițistul care a provocat accidentul din București

„Ce să-i fac? Ce să-i fac? E plină de sânge! E plină de sâge!”

Pe măsură ce minutele treceau, iar ambulanța nu ajungea, polițistul sună din nou la 112 și îi roagă pe cei de la celălalt capăt să îi spună ce să facă, fetița încă având puls.

Al cincilea dispecer 112: Bună ziua. Poliția. Spuneți, vă rog.
Polițistul: Alo, vă rog!
Polițistul: Am lovit-o. Am lovit-o pe trecerea de pietoni. Mi-a sărit în față. Un copil, un copil, un copil!
Al șaselea dispecer 112: Are puls?
Polițistul: Are, are, da! Da, acum sunt cu ambulanța la telefon!
Polițistul: Ce să-i fac? Ce să-i fac? E plină de sânge! E plină de sâge! A pierdut foarte mult sânge! Dar se mișcă! Ce să-i fac? Spuneți-mi ce să-i fac?
Al șaselea dispecer 112: Să rămână jos, acolo. Să nu se miște! Să nu stea pe spate! Eventual..pe stânga.
Polițistul: Pe stânga? Pe partea stângă?

SURSĂ ARTICOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *