Cel mai tare cuplu din lumea tenisului e fascinat de Simona Halep. „Ea nu mai știe asta”

Simona Halep este un nume de referință în tenisul mondial. Campioana noastră nu-i impresionează doar pe fanii sportului alb, ci și pe unii dintre jucătorii din circuitul profesionist. Cel mai tare cuplu din lumea tenisului e fascinat de Simona Halep.

Cum a reușit Simona Halep să impresioneze cel mai tare cuplu din lumea tenisului

Numele Simona Halep este sinonim cu performanța. Cu trei turnee consecutive câștigate în acest an, Simona Halep se îndreaptă cu pași mici, dar siguri, și spre al patrulea turneu adjudecat în 2020. Și nu e unul oarecare, ci chiar Roland Garros. La ultimul turneu de Grand Slam al anului Simona Halep e principala favorită. A acces deja în turul 2, după un meci extraordinar cu Sara Sorribes Tormo. Evoluția sa din acest an a fascinat cel mai tare cuplu din lumea tenisului. Gael Monfils și Elina Svitolina, care formează un cuplu în afara terenului, au analizat jocul Simonei Halep.

„Trebuie să o spun, pentru mine Simona Halep este principala favorită la Roland Garros. A avut o săptămână extraordinară la Roma, mulți spun că ea este favorită pentru că nu…”, a afirmat Gael Monfils, într-o emisiune pe platforma de streaming Twitch.

Tenismenul francez a fost completat de partenera sa de viață.

„…Pentru că nu știe cum să mai piardă. A câștigat la Dubai înainte de întrerupere, apois -a impus la Praga, iar acum la Roma. Putem vedea că e într-o formă bună”, a spus ucraineanca Elina Svitolina.

simona halep fascineaza roma

Cel mai tare cuplu din lumea tenisului e fascinat de Simona Halep. „Ea nu mai știe asta” (Alfredo Falcone/LaPresse via AP)

Simona Halep, în turul 2 la Roland Garros. Avem duel românesc

În ziua în care a împlinit 29 de ani, Simona Halep a învins-o pe Sara Sorribes Tormo, 6-4, 6-0, în turul 1 la Roland Garros. O oră și 24 de minute a durat meciul disputat de ziua Simonei Halep, pe o temperatură de 13 grade Celsius.

„Am muncit mult pentru fiecare punct. Cred că am făcut un record de scurte astăzi, n-am lovit niciodată atât de multe într-un meci. Dar a fost bine, am scos-o din ritm”, a spus Simona Halep, după victoria din primul tur de la Roland Garros, pentru Eurosport.

În turul 2, Simona Halep o va avea ca adversară pe Irina Begu, ocupanta locului 72 WTA. Dacă Simona Halep s-a impus în două seturi, în schimb Irina Begu a avut nevoie de un meci în trei seturi cu Jil Teichmann, încheiat cu 6-4, 4-6, 6-3. Va fi a opta partidă dintre cele două sportive, care s-au mai întâlnit anul acesta și în turneul de la Praga, unde Simona Halep a câștigat cu 7-6, 6-3.

Meciul dintre Simona Halep și Irina Begu se va disputa miercuri, 30 septembrie, în turul 2 la Roland Garros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *