CEx PSD, convocat, vineri, la Parlament. Propuneri de noi miniştri şi lansarea candidatului PSD la prezindenţiale, pe ordinea de zi

Comitetul Executiv Național al PSD a fost convocat pentru vineri, 23 august 2019, de la ora 12:00, la Palatul Parlamentului. Şedinţa are loc cu o zi înaintea Congresului PSD care va marca lansarea candidaturii la prezidenţiale a premierului Viorica Dăncilă. De asemenea, social-democraţii sunt aşteptaţi să stabilească propunerile de miniştri pentru Educaţie şi MAI, dar şi pentru funcţia de vicepremier pe probleme economice, pe care ar urma să le transmită preşedintelui Klaus Iohannis.

Reuniunea de vineri, programată să înceapă la ora 12,00, are ca subiect central pregătirea Congresului extraordinar de sâmbătă, au precizat surse social-democrate, pentru AGERPRES.

Potrivit acestora, la Congres urmează să participe 1.000 de delegaţi din organizaţiile teritoriale ale partidului.

Totodată, premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vinerea trecută, la Iaşi, că va trimite săptămâna aceasta propunerile pentru noii miniştri preşedintelui Klaus Iohannis, după o discuţie în Comitetul Executiv Naţional. Liderul PSD a mai spus că va transmite şefului statului şi propunerea pentru funcţia de vicepremier pe probleme economice, unde interimar este Eugen Teodorovici.

În prezent, Ministerul de Interne este condus interimar de Mihai Fifor, iar de Educaţie se ocupă Daniel Breaz.

Sursa: www.romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *