Ciolacu: Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban

Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Cabinetul Orban, iar începerea şcolii în condiţii de siguranţă nu este importantă pentru Guvern, afirmă luni liderul PSD, Marcel Ciolacu, preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Marcel Ciolacu

„Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban! Premierul, care nu are bani nici pentru alocaţii, nici pentru tablete, nici pentru măşti gratuite pentru copii, găseşte în schimb bani atunci când vine vorba de racolat parlamentari pentru moţiunea de cenzură. Pentru Guvernul PNL începerea şcolii în condiţii de siguranţă nu este importantă. De aceea nu s-au grăbit să le spună românilor care sunt regulile clare pentru instituţiile de învăţământ. Semafoare, declaraţii greşite pentru părinţi, ‘PEPSIglas’… De aceea, doar Fondul de rezervă al Guvernului a fost realimentat la rectificare şi nu bugetul autorităţilor locale, în responsabilitatea cărora au pasat deschiderea şcolilor”, a precizat Ciolacu pe Facebook, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, „pentru Guvernul PNL doar negocierile pe sub masă, pentru a rămâne pe funcţii, sunt importante”.

„Fără scrupule, banii românilor sunt aruncaţi în stânga şi-n dreapta, doar – doar PNL rămâne la guvernare! Le dau o veste proastă! Nu vor reuşi! Vor pleca acasă! De îndată!”, a transmis preşedintele PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *