Ciolacu despre prezenţa altor forţe politice alături de PSD la parlamentare: Doar prin fuziuni

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că singura variantă în care alte forţe politice ar putea să candideze alături de social-democraţi la alegerile parlamentare ar fi „eventuale fuziuni”.

Marcel Ciolacu

Întrebat, după şedinţa conducerii partidului, dacă PSD va candida singur la parlamentare, Ciolacu a răspuns: „Doar dacă vom avea eventuale fuziuni. Nu mai avem alianţe”.

El a menţionat că există discuţii în acest sens: „Avem discuţii cu toţi liderii politici”.

„Am avut multe discuţii cu domnul Tăriceanu şi îl respect în continuare pentru demnitatea dânsului. Este un om politic chiar demn”, a spus Ciolacu.

Potrivit acestuia, în şedinţa de luni a Consiliului Politic Naţional, s-a decis ca PSD „să nu reconfirme” protocolul de colaborare cu formaţiunea politică a lui Gabriel Oprea.

„Era un protocol din noiembrie anul trecut, semnat de către fosta doamnă preşedinte Viorica Dăncilă cu domnul general Oprea (…) de a ceda PSD trei senatori şi cinci deputaţi în listele PSD. (…) Cu unanimitate de voturi, colegii mei au decis să nu reconfirmăm acest protocol de colaborare”, a explicat Marcel Ciolacu, scrie Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *