Ciolacu, după declarațiile lui Orban: Circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraș

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat după declarațiile lui Ludovic Orban în care a anunțat variantele cu care PNL va merge la negocieri. Social-democratul spune că „circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraș”.

„Mai nou, ”subsemnatul Orban” se autopropune iarăși premier, o funcție din care a plecat acum o săptămână de incompetent ce a fost în gestionarea pandemiei și a economiei.

Nu, ”subsemnatule Orban”! Tu nu mai poți avea nicio funcție în statul român. Nu o meriți! Oamenii mor pe capete, în timp ce voi, inconștienților, continuați să vă bateți pe ciolan!

Singura soluție este premierul propus de PSD – Alexandru Rafila! Strângeți-vă circul ridicol și plecați odată acasă! Pierzătorilor!”, a scris Ciolacu pe pagina lui de Facebook.

Liderul PNL, Ludovic Orban a anunțat că liberalii au două scenarii cu care se vor duce la negocieri. Prima variantă ar fi șefia guvernului pentru Orban și președinția Senatului pentru Cîțu, ceea ce înseamnă că revine USR PLUS Camera Deputaților și a doua variantă Cîțu prim-ministru și Orban președinte al Camerei Deputaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *