Ciolacu: Ministrul Bode trebuia să-şi dea demisia de onoare după accidentul din Argeş

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, la Fălticeni, că ministrul Transporturilor, Lucian Bode, trebuia să-şi depună demisia demisia de onoare după accidentul rutier din Argeş în care a fost implicată maşina în care se afla.

Marcel Ciolacu

”Este acelaşi lucru care se întâmplă aici, la Suceava. În viaţa politică trebuie să existe şi demisii de onoare. Atât domnul Flutur, cât şi domnul Bode trebuiau de îndată să-şi depună demisiile”, a spus Ciolacu, scrie Agerpres.

Liderul social-democrat a spus că orice demnitar poate să-i atragă atenţia unui angajat al SPP cum să conducă şi să respecte legislaţia în vigoare.

”Eu pot să-i spun aghiotantului ca să nu încalce legea sub nicio formă sau nu ne grăbim. Avem această posibilitate ca şi demnitari. În schimb, puneţi în oglindă ce s-a întâmplat cu domnul Oprea. Maşina domnului Oprea n-a avut accident şi atunci a venit la o demisie. Deci dubla măsură nu trebuie să existe. Am înţeles dubla măsură a guvernării, deschidem păcănelele, dar nu deschidem bisericile, dar şi la legea penală să ai dublă măsură nu cred că este corect, dar asta-i România normală pe care ne-a promis-o domnul preşedinte Iohannis”, a spus Ciolacu.

În opinia liderului PSD, cercetările în acest caz ar trebui să fie efectuate de către o unitate de Parchet militar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *