Coadă de dricuri la morga din Craiova. 15 pacienţi decedaţi, preluaţi într-o singură zi. „Au venit limuzinele?“

Imaginile au fost surprinse de un craiovean, care le-a postat pe Reddit.com, ulterior jurnaliştii publicaţiei regionale Gazeta de Sud primind confirmarea autenticităţii acestora. 

„Nu programăm decesele… Marţi şi miercuri au fost multe decese. Fotografia a fost făcută marţi. Astăzi nu mai sunt”, a declarat managerul SJU Craiova, Laurenţiu Ivanovici, pentru GdS, precizând că în ziua în care s-a realizat fotohgrafia, de la morga celui mai mare spital din Oltenia au fost predate familiilor trupurile neînsufleţite a 15 persoane, 13 fiind pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 care au decedat în spital. A doua zi, miercuri, au fost înregistrate în Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Craiova alte cinci decese, conform sursei citate.

Acesta a precizat pentru GDS că sunt şi pacienţi cu coronavirus printre decedaţi. De altfel, marţi au fost 15 pacienţi eliberaţi de la morga spitalului, dintre care 13 decese erau asociate Covid.

Comentariile nu au întârziat să apară: „Ca la petrecerile cu Adi Minune.“, „Parca nu exista covid? nu erau interes mari la mijloc?“, „Blocare pe când? Când o sa fie camioane militare in fata spitalelor?“, „Până nu vezi gropi comune prin oraş n-ai de ce să te plângi“, sau „Au venit limuzinele!“ sunt doar câteva dintre ele.

Vă recomandăm şi: FOTO Virgil Ianţu a donat plasmă după ce s-a vindecat de COVID-19: Puteţi salva vieţi. Nu staţi pe gânduri

Iohannis, despre limita locurilor din spitale: Am iniţiat deja contacte cu alte state pentru transferul pacienţilor, dar sper să nu ajungem acolo

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *