Cod ROȘU la Timiș – mobilizare fără precedent pentru prinderea interlopului, care a împușcat mortal un polițist

Forţe suplimentare din Bucureşti, Arad şi Caraş- Severin au sosit în Timiş pentru prinderea lui Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist din oraşul Recaş aflat în misiune. Căutările au fost întrerupte pe timpul nopţii şi reluate în zori.

Poliţiştii din Timiş sunt în continuare în alertă de grad zero, luni dimineaţa, şi încearcă să îl găsească pe Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist aflat în misiune, duminică după-amiaza.

Lepa a fost dat în urmărire naţională, după fapta sa.

Luni dimineaţă au fost reluate căutările în zona localităţii Izvin, după ce au fost oprite pe parcursul nopţii. Totuşi, noaptea trecută, în localitate au rămas trupele de intervenţie şi au fost menţinute filtrele de circulaţie.

Mascaţii de la SIAS, sosiţi de la Bucureşti, luptătorii de la trupele special de intervenţie din Timiş, Arad şi Caraş- Severin, zeci de jandarmi înarmaţi cu pistoale mitralieră şi poliţişti îl caută pe criminal.

Un poliţist de 43 de ani de la Postul de Poliţie Recaş a fost împuşcat  mortal, în misiune, de  Ionel Marcel Lepa, căutat pentru tâlhărie.

Sursa:www.stiripsurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *