Consilierii judeţeni giurgiuveni s-au reunit miercuri, 14 februarie, în şedinţă extraordinară

Au fost aprobate toate cele şapte proiecte aflate pe ordinea de zi, dar şi punctul suplimentar ce vizează transmiterea din domeniul public al Judeţului Giurgiu în domeniul public al Municipiului Giurgiu a imobilului „Casa Tineretului”.

”Aş dori să mulțumesc consilierilor judeţeni pentru susținerea proiectelor aflate astăzi pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Judeţean Giurgiu. Dialogul constructiv, dar şi colaborarea consilierilor judeţeni, în cadrul ședințelor Consiliului Judeţean Giurgiu se vor concretiza în decizii corecte şi coerente în beneficiul cetăţenilor județului nostru”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

Unul dintre proiectele de hotărâre votate astăzi, în şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Giurgiu, se referă la aprobarea documentaţiei tehnico-economice pentru obiectivul de investiţii „Modernizare DJ 505 Putineiu-Chiriacu”, în faza Proiect tehnic şi detalii de execuţie.

Potrivit expunerii de motive din proiectul de hotărâre respectiv, în cadrul Programului de investiţii publice pe anul 2017 a fost realizată documentaţia tehnico-economică pentru obiectivul menţionat.

În conformitate cu prevederile Legii 215/2001 privind administraţia publică locală, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul Judeţean aprobă documentaţiile tehnico-economice pentru lucrările de investiţii de interes judeţean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *