Cozmin Guşă: Liviu Dragnea vrea ca în februarie să închidă Realitatea TV

Ipoteză-şoc lansată de analistul politic Cozmin Guşă despre intenţiile pe termen scurt ale liderului PSD Liviu Dragnea. Prima pe listă, susţine el, ar fi închiderea postului Realitatea TV, deranjat de politica acestuia de a dezvălui toate neregulile guvernării.

„Liviu Dragnea se teme de multe lucruri, dar în mod clar se teme de Realitatea TV. Vă ofer un exemplu clar, Liviu Dragnea a dat o directivă în noua administraţie guvernamentală şi doreşte un cadou, ar vrea un mărţişor, ca de la 1 martie postul Realitatea TV să nu mai emită, să se găsească toate mijloacele, legale sau ilegale, pentru a închide gura celor de la Realitatea TV,” a afirmat Guşă la „Dimineaţa de ştiri”.

Mai mult, analistul politic a făcut şi o dezvăluire în exclusivitate despre culisele acestei acţiuni concertate: „Există cel puţin un ministru, al cărui nume îl ştiu, dar deocamdată nu o să-l spun, care şi-a luat mandatul, în mod surprinzător pentru cei din PSD, din simplul motiv că s-a angajat să facă tot ceea ce este omeneşte posibil să închidă Realitatea TV.”

„Pentru luna februarie, pe Liviu Dragnea nu-l interesează nici pensii, nici salarii, ci doreşte închiderea Realitatea TV, pentru că este, deocamdată, singura televiziune care-i developează, într-un fel, intenţiile, care nu sunt pentru interesul naţional, ele sunt pentru scăparea de rigorile justiţiei, pentru înavuţirea unor colegi de-ai săi şi a sa, pentru punerea în funcţii de răspundere în stat a unor oameni care nu au legătură cu profesionalismul, ci au legătură cu clientela sa politică.”

„Puteţi să vă închipuiţi că nu-i plăcut să se trezească sau să se culce, în fiecare seară, auzind că cineva, din nou, i-a descoperit o strategie care înseamnă recuperarea corupţilor, că din nou i-a descoperit o strategie care înseamnă alocarea unui minister către o clientelă, că din nou se discută că nu sunt promovaţi oamenii competenţi în PSD, ci doar clientela sa şi alte lucruri care-l deranjează şi atunci, pentru că poate, el şi-a propus acest lucru şi toată luna februarie el şi ai săi vor fi preocupaţi de închiderea Realitatea TV”, a explicat Cozmin Guşă.

Analistul politic i-a transmis liderului PSD şi mesajul că, „în ciuda acestei ameninţări clare, dovedite, nu ne schimbăm linia editorială. Îl asigur pe Liviu Dragnea că s-a dus la o luptă incorectă, ilegală, pe care nu o va câştiga.”

Mulțumiri domnului COZMIN GUȘĂ și realitatea.net pentru materialul furnizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *