Crimă șocantă la Medgidia: Un paznic a fost răpit și ucis de un șofer pentru un acumulator auto

Un paznic în vârstă de 61 de ani, de la un garaj de TIR-uri din Medgidia, a fost răpit şi omorât în bătaie de un bărbat care îl bănuia pe acesta că i-ar fi furat bateriile de la autotrenul parcat în curtea garajului. Victima a fost abandonată pe o stradă în apropierea spitalului din Cernavodă, fiind găsită decedată de către un medic al unităţii spitaliceşti. Agresorul şi complicele său au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pe data de 10 septembrie, procurorii au decis reţinerea pentru 24 de ore a doi bărbaţi, unul pentru comiterea infracţiunii de omor şi de lipsire de libertate în mod ilegal, iar cel de-al doilea în calitate de complice.

Anchetatorii au stabilit că pe data de 5 septembrie, primul bărbat, însoţit de complicele său, l-a lovit pe un paznic la un garaj de Tir-uri din Medgidia, în vârstă de 61 de ani, şi l-a forţat să intre în portbagajul unui autoturism, victima fiind dusă apoi în pădurea de la marginea localităţii.

“Acolo primul inculpat a agresat-o extrem de violent pe victimă, lovind-o de peste 20 de ori cu pumnii, picioarele şi un băţ de lemn peste tot corpul, mai puţin în zona capului, astfel încât i-a provocat grave leziuni, inclusiv două fracturi ale femurului şi tibiei piciorului stâng şi mai multe fracturi costale. Deşi prezent la agresiune, cel de-al doilea inculpat nu a încercat să oprească agresiunea sau să o salveze în alt mod pe victima lipsită de libertate, ci a asistat pasiv la acţiunile ilicite ale coinculpatului. În continuare, speriaţi de consecinţele actelor agresive, inculpaţii au transportat-o cu o dubiţă pe victimă şi au abandonat-o pe o stradă din oraşul Cernavodă, în apropierea spitalului, fără a o aduce însă direct în urgenţa unităţii medicale, de teama declarată de a nu fi recunoscuţi şi eventual opriţi de poliţişti”, se arată în comunicat.

Procurorii au precizat că la scurt timp după ce a fost abandonat pe trotuar, paznicul a fost găsit decedat de un medic de gardă alertat de portarul spitalului, iar la autopsie s-a stabilit că decedase prin şoc traumatic şi hemoragic, în cadrul unui politraumatism.

Cei doi au povestit anchetatorilor că primul bărbat l-a răpit şi l-a agresat pe paznic deoarece îl bănuia că ar fi implicat în furtul a două baterii-acumulator de la autotrenul său parcat în curtea garajului păzit de victimă, aşa încât a dorit să îi aplice o corecţie şi să o determine să recunoască furtul acumulatorilor.

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pe data de 10 septembrie, de către Tribunalul Constanţa.

sursa : stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *