CTP, despre alegerile din SUA: „Votând Trumpf, ai votat pentru minciună, ticăloşie, făţărnicie, cinism, dispreţ faţă de semeni“

„Victoria lui Trumpf ar însemna multiplicarea fără număr a răului pe care l-a făcut în aceşti 4 ani Americii, lumii, fiinţei umane. Dacă în 2016, canalia mediatică numită Donald Trump să zicem că nu era pe deplin cunoscută, în 2020 opţiunea e limpede: votând Trumpf, ai votat pentru minciună, ticăloşie, făţărnicie, cinism, dispreţ faţă de semeni. Nu pot lua în considerare nicio justificare ţinând de burtă şi buzunar – dacă eşti un om cinstit, demn, şi sărac, şi un ins ca Trumpf îţi pune 1000$ în palmă, îi arunci banii în faţă. Nu mai vorbesc de cei care se simt atacaţi pe stradă şi acasă de homosexuali şi apăraţi de animalul agresor sexual Trumpf. Nu mai vorbesc de martorii lui Trumpf, care nu vor să vadă Biblia ţinută în mână o dată de Dumnezeul lor, şi atunci pe dos“, scrie Cristian Tudor Popescu în editorialul său.
CTP mai spune că de la preşedintele Trump tinerii au învăţat să joace murdar în viaţă. „Preşedintele Statelor Unite este un model pentru tineri din lumea întreagă care încep drumul în viaţă. Succesul lui Trumpf ar transmite acestora următorul mesaj: foloseşte orice metode, oricât de murdare, pentru a câştiga. Odată ce ai învins, se şterge totul cu buretele. Morala e onanie pentru pierzători, fii tare în clanţă, scopul scuză mijloacele“, precizează, între altele, CTP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *