Cu ce pensie își întreține Petre Roman soția tinerică. Silvia Chifiriuc este mereu la modă

Petre Roman are 74 de ani. Un pensionar în toată regula, care reușește însă să-și întrețină soția tinerică. Silvia Chifiriuc este artistă, are mereu nevoie de ținute de scenă, dar și în viața de zi cu zi este la modă. Veniturile fostului premier o ajută să fie impecabilă.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc

Majoritatea vârstnicilor din România o duc rău, dar nu este și cazul lui Petre Roman.

Fostul premier este un pensionar de lux. Acesta se bucură de două pensii, una pentru activitatea în câmpul muncii, pentru care anul trecut a primit 65.000 de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 5.000 de lei pe lună, iar cealaltă, în valoare de aproape 10.000 de lei lunar, ca indemnizaţie de vârstă pentru mandatele de parlamentar.

Cu ce pensie își întreține Petre Roman soția tinerică. Silvia Chifiriuc este mereu la modă

Și nu se oprește aici! Acum, se află pe un loc eligibil din partea PSD pe lista de consilieri generali la Primăria Capitalei.

Dacă va ocupa postul, Roman va mai primi și de aici o indemnizație lunară.

Tot în declarația din avere, Roman are trecute bijuterii de 15.000 de euro, tablouri de 25.000 de euro şi obiecte de artă de 25.000 de euro.

Totodată, din 2010, deţine o casă în Voluntari, de 202 mp, un teren în Constanţa, de 1.000 mp, precum şi trei maşini: o Honda și o Lancia din 2006, precum și un Land Rover, cumpărat în 2011.

În fonduri private, fostul premier are plasaţi 70.000 de euro, iar valoarea banilor pe care i-a împrumutat altor persoane se ridică la 100.000 de euro.

Silvia Chifiriuc apare într-o declarație de avere cu 6.500 de lei câștigați

O partidă bună pentru mai tânăra sa soție, Silvia Chifiriuc (48 de ani), cu care este căsătorit de 11 ani. În dreptul ei, nu apar cine știe ce sume câștigate de pe urma spectacolelor. Spre exemplu, 6.500 de lei pe an.

Silvia Chifiriuc

Dar, cu toate acestea, este o femeie căreia îi place să fie mereu în pas cu moda, poartă blănuri, accesorii de firmă, iar de când a slabit arată ca o puștoaică.

Chiar ea a mărturisit că merge des la saloanele de masaj, merge la sală de 3-4 ori pe săptămână, înoată, urcă pe munte, dar merge și la saloanele de masaj. Astfel că are o siluetă de vis.

Iar Petre știe că are o comoară alături de el și o răsfață cu cadouri, vacanțe și buchete impresionante de flori.

În vara anului 2009, politicianul s-a însurat cu Silvia Chifiriuc, după divorțul de Mioara Roman. Cei doi au împreună un fiu, pe Petruș, în vârstă de 11 ani, scrie click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *