Cum a cântat Brigitte Pastramă la Masked Singer. A fost costumată în înger

Sub masca unui înger, în platoul emisiunii «Masked Singer» a cântat, vineri seara, nimeni alta decât Brigitte Pastramă care de-a lungul timpului a reușit să se mențină prezentă în tabloide și la emisiunile mondene. De această dată, vedeta i-a lăsat cu gura căscată pe detectivii care au trebuit să afle cine se află sub acel costum de înger.

Brigitte Pastramă.

Tigrul, Unicornul, Îngerul, Vulpoiul și Panda s-au luptat pe scena Masked Singer România. În urma deciziei publicului și a celor patru detectivi, Îngerul a fost nevoit să părăsească emisiunea și să-și arate adevărata față. Sub masca acestuia s-a ascuns Brigitte Pastramă.

De-a lungul edițiilor, Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu au încercat să descopere cine se ascunde sub costumul puternicului Înger, însă fără succes. Cu toate indiciile pe masă, atenți la fiecare detaliu pe care masca le oferea, cei patru n-au reușit să se apropie de răspunsul corect: Brigitte Pastramă a fost cea care și-a ascuns identitatea în costumul Îngerului.

”Nu a fost ușor deloc să țin acest secret, deoarece nici soțul meu, nici copiii mei nu știu că am participat la acest show. Este pentru prima dată când cânt pe o scenă, am repetat în fiecare seară momentele. A fost greu pentru că n-am văzut aproape nimic și era dificil să urc scări. Mai mult, eu am rău de înălțime și prima piesă am cântat-o la 2 metri. În acel moment am zis: «Doamne, dă-mi putere! Dacă reușesc să trec de aceste două minute, înseamnă că ești aici cu mine». Sunt fericită că am purtat acest costum și mă reprezintă foarte mult!”, a spus Brigitte Pastramă.,>

,>

,>

,>

Brgitte Pastramă agresată e soțul ei în plină stradă

Deși la tv, Brigitte Pastramă cânta și era deghizată precum un înger, pe internet vehicula un filmuleț în care aceasta era agresată de soțul ei. Filmulețul a devenit viral în media hiar în timp ce ea se afla pe micul ecran la emisiunea Masked Singer România.

Brigitte și Florin Pastramă au fost surprinși în parcarea unui supermarket din Capitală, într-un episod de violență, în timp ce bruneta era bruscată și trântită pe jos, lânga mașină, de către soțul ei. În urma incidentului, cei doi au făcut și primele declarații.

În urma apariției unor imagini care nu făceau deloc cinste relației cuplului format din Florin și Brigitte Pastramă, în care aceasta din urmă apărea pe jos, iar soțul ei deasupra, vehiculându-se că a fost bătută, cei doi au oferit și primele declarații, explicând, de fapt, ce s-a întâmplat în parcarea supermarketului respectiv.

„Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult,toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu. Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat”, a declarat Brigitte, scrie Spynews, citat de click.ro.

„Așa ne iubim noi, nu i-a plăcut cum am condus și i-am zis treci tu la volan (…) Îi spun că o iubesc mult și îi mulțumesc lui Dumenezeu că mi-a dat-o pe Brigitte așa cum e ea, cum nu îi place cum conduc”, a spus și Florin Pastramă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *