Cum o înșela Ilie Năstase pe Brigitte Pastramă. ”Au fost trei femei, i-a și recunoscut lui Florin”

După ani de tăcere și mâhnire, a venit rândul ei să-și spună propriul adevăr. Cum o înșela Ilie Năstase pe Brigitte Pastramă. Femeia a făcut o confesiune cutremurătoare, despre modul în care a fost trădată de marele campion, într-unul dintre cele mai grele momente din viața sa. Nu s-a întâmplat doar o dată, ci cu trei femei diferite.

Cum o înșela Ilie Năstase pe Brigitte Pastramă

Erau un cuplu atipic, iar povestea lor de dragoste s-a sfârșit printr-un divorț fulger, cei doi semnând actele la nici zece minute de când au pășit în sală. Era finalul unui scandal uriaș, în care se aduseseră reproșuri legate de bani, cadouri, dar și de infidelitate. Acum, la aproape trei ani de când nu mai formează o familie, o nouă mărturisire scoate la lumină trădarea uriașă pe care a purtat-o în suflet soția lui Florin Pastramă: cum o înșela Ilie Năstase pe Brigitte Pastramă. Vedeta și-a spus propriul adevăr, într-un episod recent al reality show-ului în care apare la Antena Stars. Brigitte i-a povestit menajerei sale unul dintre cele mai urâte momente din mariajul cu fostul sportiv.

Bruneta a povestit că, în perioada în care era internată într-un spital din Austria, suspectă de o boală cumplită, a început să primească mesaje de la o persoană necunoscută care îi cerea să îl lase pe Năstase „să-și refacă viața”. Ultima picătură a fost apariția în presă a unor fotografii cu fostul sportiv ieșind din casa unei femei.

„Cât eram bolnavă primeam mesaje de la o femeie pe Facebook în care-mi spunea că să-l las pe Ilie în pace, să-și refacă viață, tot felul de mesaje răutăcioase. Și tot atunci niște paparazzi l-au prins cu o gagică, la ea acasă, ea era la geam în sutien și cu prosopul pe cap și el pleca de la ea. Eu atunci am tăcut din gură și am înghițit orice că mă gândeam că dacă trebuie să mă operez și costă chimioterapie vreo 200.000 de mii de euro, dar când am aflat că nu sunt bolnavă, în momentul în care am venit înapoi am contactat paparazzii ăia și m-am înțeles cu ei să mă ducă acolo unde stă femeia de la care a ieșit el și cu care l-au prins. Am avut tupeul ăsta pentru că eu l-am iubit foarte mult, nu-l înșelasem timp de șapte ani și nu mai aveam ce să pierd. Și m-am dus peste ea, așa am devenit eu faimoasă”, a spus Brigiite Pastramă în emisiunea sa de la Antena Stars.

Rasturnare de situatie in scandalul dintre Brigitte Pastrama si soțul ei. Ce a facut Florin parea de neconceput
Florin si Brigitte Pastrama

„Au fost trei femei, i-a și recunoscut lui Florin”

Brigitte Pastramă susține că i-a fost fidelă fostului soț pe toată durata relației, însă nu poate spune același lucru despre Ilie Năstase. Mai mult, bruneta a spus că fostul sportiv a înșelat-o cu trei femei și că a știut de fiecare escapadă amoroasă.

„O altă femeie cu care se întâlnea era fosta iubită a lui Florin, i-a și recunoscut lui Florin și a mai fost una. În total au fost trei femei cu care m-a înșelat”, a mai adăugat bruneta în emisiunea Brigite&Pastramă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *