Cum s-a desfășurat crima înfiorătoare care a îngrozit orașul Cernavodă. O profesoară, găsită moartă în casă, cu căluș în gură

Crima înfiorătoare care a îngrozit orașul Cernavodă. O profesoară a fost găsită moartă în casă, cu mâinile legate la spate și căluș în gură, iar criminalul este muncitorul care montase termopane în apartament. A jefuit-o, a omorât-o, a încuiat-o în casă și apoi a fugit. Sora ei a chemat pompierii la 112: când oamenii au intrat în casă, au înlemnit văzând cadavrul profesoarei.

Crima înfiorătoare care a îngrozit orașul Cernavodă

Dimineața la ora 9, polițistii au descins la blocul groazei de pe strada Energiei din Cernavoda. Locatarii s-au crucit când au vazut că intră în blocul lor atâtea uniforme.

Când am ieșit la balcon, am văzut mașina de pompieri, poliția, ambulanța și-o scara la etajul 1. Mă zic, o fi luat foc, o fi… nu m-am gandit. E o decedată zic: dar e înjunghiată? Că domnii polțiștii căutau pe sub mașini, prin grădină, probabil căutau ceva.

Cristina Palu avea 52 de ani și preda psihologia la Liceul Teoretic “Nicolae Bălcescu” din Medgidia. A fost găsită în dormitor, pe pat, fără suflare si toate indiciile duc către un sfârșit crunt. Politiștii au împanzit județul si criminalul a fost găsit în mai puțin de 2 ore la 7o de km distanță de locul crimei. Și-a recunoscut fapta și le-a explicat polițiștilor, cu lux de amănunte, cum și-a pus planul în aplicare. Muncitorul care pusese termopane la apartamentul profesoarei s-a întors în urmă cu 2 zile să-i ceară o hârtie ca să dea o declarație în Cernavodă.

Suspectul nostru o cunoscuse pe victima dupa ce-i montase feretsre termopan la locuinta si usa aparatamentului asa incat aflase cam ce bunuri avea victima in locuinta si sosise acolo cu scopul de-a o jefui, a spus Zafer Sadâk, procuror.

Autorul ar fi fost descoperit ca-ncerca sa sustraga cheia de la imobil cu care ulterior pe care sa o foloseasca ptr a sustrage sume de bani si alte bunuir de valoare, a spus și Julien Grigore, procuror șef al parchetului Tribunalului Constanța.

Crima infioratoare care a ingrozit orasul Cernavoda
Zafer Sadâk

Ușa de la apartamentul victimei nu s-a putut deschide, pentru că în butucul yalei era o cheie ruptă, lasat special ca să blocheze încuietoarea. Doar pompierii au putut intra când au spart ușa. Cadavrul profesoarei avea urme de strangulare pe gât, o pereche de şosete în gură, mâinile legate la spate şi era cu faţa în jos.

Pe corpul victimei a fost gasdite in afara de numeroase leziuni de violenta de genul echimozelor, s-a gasit un shant circular de cca 4 cm care conduce la cea mai probabila ipoteza ca victima a fost strangulata cu un obiect de aceasta latime, a mai spus Zafer Sadâk.

Cristina Palu a fost la școală în urmă cu cateva zile. Vestea morții ei a căzut ca un trăsnet la Liceul Teoretic Medgidia.

Vorbesc în numele intregului colectiv și vă spun că suntem șocați. Colega noastră, că am auzit că nu mai este colega noastră, era de religie catolică, și am felicitat-o cu toții pentru sărbatorile pascale. Ne-a răspuns la mesaje. Nu ne vine să credem! Încă suntem șocați, a declarat Elena Nichita, director al liceului Nicolae Bălcescu din Medgidia.

Ancheta este în derulare. Bărbatul este cercetat pentru infracţiunea de omor. Cand polițiștii l-au prins pe suspect, tocmai încerca să se omoare cu otravă pentru șoareci. Investigațiile trebuie să stabilească acum împrejurările exacte în care Cristina Palu și-a pierdut viața.

Crima infioratoare care a ingrozit orasul Cernavoda
Gill Julien Grigore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *