Dan Petrescu și alți 7 jucători de la Dinamo, confirmați cu noul coronavirus! Liga 1 trebuie oprita!

Lista jucătorilor de la CFR, infectați cu coronavirus:

Adrian Păun Grzegorz Sandomierski Damjan Djokovic Cristi Manea Bogdan Aldea (preparator fizic) Costin Curelea (antrenor secund) Cristian Moldovan (antrenor de portari) Cristian Dragotă (preparator fizic) Radu Pralea (kinetoterapeut) Dan Petrescu (antrenor) Lacina Traore

La Dinamo lucrurile stau și mai rău. Încă 7 cazuri de COVID-19 au fost depistate, numărul total de cazuri ajunge la 21, dintre care 18 sunt fotbaliști.

Numele jucătorilor depistați pozitiv astăzi au fost confirmate de oficialii clubului din Ștefan cel Mare: Ionuț Șerban, Marco Ehamnn, Andreas Mihaiu, Valentin Borcea, Mihai Neicuțescu, Daniel Popa și Robert Moldoveanu.

Din ce în ce mai multe cluburi din Liga 1 cer oprirea campionatului. Cum echipele nu au disputat același număr de meciuri, o soluție pe care LPF o ia în calcul ar constitui-o respectarea unui clasament calculat pe baza procentului de puncte câștigate din totalul partidelor bifate.

Astfel, CFR Cluj ar fi campioana, cu o medie de două puncte adjudecate din fiecare partidă: aici ai clasamentul integral în varianta LPF. Craiova e doar cu un pic mai slabă, are 1,97 puncte pe meci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *