Daniel Zamfir a fost nominalizat la conducerea ASF iar Orban a vorbit despre o „sfidare”. Cum a reacționat senatorul PSD

Daniel Zamfir a fost nominalizat la conducerea Autorității de Supraveghere Financiară iar premierul Ludovic Orban a calificat asta ca o „sfidare” la adresa mediului de afaceri, din partea PSD. Zamfir i-a dat replica premierului, spunând că nu este susținut politic, în primul rând, deși este senator social-democrat.

„Cred că pe domnul Orban l-a supărat foarte tare nu că mă susţine PSD, ci că opt structuri din rândul patronatelor, al asociaţiilor de protecţie a consumatorilor, al transportatorilor, al proprietarilor de service-uri mă susţin. Asta este durerea lui cea mare. Şi planul lui de a negocia cu cineva din PSD ca să nu mă susţină cred că e sortit eşecului. Nu am niciun motiv să cred că atât preşedintele Ciolacu cât şi ceilalţi colegi din Partidul Social Democrat nu mă vor susţine, cu atât mai mult cu atât mai mult cât chiar propunerea de a candida la această funcţie a venit chiar de la un membru foarte important al partidului”, a declarat Daniel Zamfir potrivit DC News.

Populația este afectată de domeniul asigurărilor, unde este „un butoi cu pulbere” spune Daniel Zamfir, nominalizat la șefia ASF, invocând banalele polițe RCA. Senatorul PSD susține că nu-și dorește decât să apere oamenii.

„Situaţia în domeniul asigurărilor e una groaznică. Acolo e un butoi cu pulbere. Există un lanţ de complicităţi, un mecanism extrem de nociv care face ca noi toţi cei care suntem consumatori şi suntem obligaţi să plătim RCA să fim, până la urmă, afectaţi de lucrul acesta.

La adresa cui să fie sfidarea de care vorbeşte Ludovic Orban? La adresa oamenilor pe care vreau să îi apăr de abuzuri? Dacă ajung la ASF, vreau să fac exact acelaşi lucru: să apăr milioanele de oameni care plătesc asigurări şi care sunt victime ale abuzurilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *