Delea Mirela : Spitalul Județean de Urgență Giurgiu cuprins în cel mai mare proiect de reabilitare si investiție , riscă să se oprească.

Sunt consilier județean și știu eforturile pe care președintele CJ, Marian Mina, susținut de senatorul Niculae Bădălău, le-a făcut, alături de echipa sa din Consiliu, pentru ca Spitalul Județean de Urgență Giurgiu să beneficieze de reabilitarea și dotările necesare unui act medical cât mai bun pentru populația județului.
Spitalele din județul Giurgiu au beneficiat anul trecut, de cea mai mare alocare bugetară, practic fiind prima dată când li s-a asigurat întreaga listă de investiții.
La ora actuală, Spitalul Județean de Urgență Giurgiu este cuprins în cel mai mare proiect de reabilitare, investiție făcută prin CNI, și care, din cauza subfinanțării bugetului alocat anul acesta, riscă să se oprească.
Ar fi un act iresponsabil față de locuitorii acestui județ pentru care spitalul acesta este, de multe ori, salvarea lor.
Fac apel la colegii mei din Consiliul, membri ai grupului liberal, care cunosc aceste lucruri, să ceară conducerii PNL susținerea pe lângă Guvern a alocarii sumelor necesare pentru ca aceste proiecte să nu fie stopate!
Publicat de Nicoleta Croitoru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *