Dezvăluiri. Tânăra mamă ucisă şi incendiată într-o valiză era martoră într-un caz de înşelăciune

Cetăţeanul norvegian Dag Langerud spune că a fost victima unor escroci români care au reuşit să-l lase fără 100.000 de euro între 2016 şi 2019, iar Sabina era martoră în acest caz. Escrocii ar fi nişte foşti vecini din Pantelimon ai tinerei incendiate pe un câmp din Ghimpaţi.

Într-un interviu acordat postului de televiziune Antena 3, Dag Langerud susţine că a cunoscut-o pe Sabina în 2016, atunci când tânăra era la cerşit împreună cu fiul ei. El ar fi ajutat-o să se mute şi să îşi găsească un loc de muncă decent. „Când am întâlnit-o era o cerşetoare. Am ajutat-o să îşi găsească un loc unde să stea şi i-am găsit un loc de muncă la un restaurant. Mai târziu şi-a dat demisia şi a început să lucreze la un club, lucru care nu mi-a plăcut. Era o fată fără stare şi o fată traumatizată”, a declarat bărbatul.

Victimă într-un caz de înşelăciune, norvegianul afirmă că Sabina a încercat să-l ajute să descopere cine sunt cei care l-au stors de bani şi a făcut o anchetă. Nu i-a fost greu să afle vinovaţii, mai ales că unii dintre ei locuiau lângă ea, în Pantelimon. Aşa a aflat că escrocii au spălat banii şi au investit în Marea Britanie. Prin urmare, bărbatul le-a făcut plângere şi în România, şi în Marea Britanie, fiind deschise dosare în ambele ţări, scrie sursa citată.

Cadavrul Sabinei a fost găsit vineri, 30 octombrie, de un şofer de camion care a observat un incendiu şi ceea ce părea a fi un om ars în şanţul de pe marginea drumului, pe DN 6, între localităţile Ghimpaţi şi Valea Plopilor.  Poliţiştii au identificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%.  Este vorba despre o tânără de 32 de ani, care ar fi fost divorţată şi avea o fetiţă. Autorul crimei încă nu a fost găsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *