Doi prahoveni au dat spargeri în alt județ. Lucrul acesta nu i-a ferit de arest!

Doi bărbați din Prahova au fost reținuți de polițiști după ce au fost prinși că au furat componente de autoturisme în valoare de 30.000 de lei. Oamenii au acționat pe raza județului Vrancea, unde în doar o noapte au reușit să dea spargere la două societăți comerciale. Pentru isprava lor riscă închisoarea, mai ales că Judecătoria Focșani a dispus deja arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul lor.

Hoții nu au putut fura bani, dar au luat componente auto

Cei doi prahoveni, de 26, respectiv 39 de ani ai fost reținuți de polițiștii Direcției de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Române și cei ai Serviciului de Investigații Criminale Vrancea, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, care au  documentat activitatea infracțională a acestora. Oamenii legii au aflat că cei doi au intrat, în noaptea de 9 spre 10 octombrie, într-o hală din zona Tișița unde se aflau componente rezultate din dezmembrarea unor autoturisme.

Doi prahoveni au dat spargeri în alt județ

Doi prahoveni au dat spargeri în alt județ

Având în vedere faptul că societatea avea sistem antiefracție, cei doi nu au putut pleca și cu bani, dar ca să aibă un câștig mai consistent în cursul aceleiași nopți, aceștia ar fi pătruns și în sediul unei societăți comerciale cu profil dezmembrări auto, din localitatea Garoafa, de unde ar fi sustras catalizatori de autovehicule și scule electrice.

Luni, bărbații au fost reținuti într-un punct de trecere al frontierei, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, iar marți au fost prezentați Judecătoriei Focșani, unde a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Prejudiciul total cauzat este de aproximativ 30.000 de lei

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi bărbați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *