Dorian Popa vrea să dea lovitura și pe plan internațional. Ce vrea să facă pentru a câştiga şi mai mulţi bani din YouTube şi Instagram EXCLUSIV

Dorian Popa știe ce are de făcut pentru a le călca pe urme confraților săi de peste ocean și a reuși să se impună și pe plan internațional. În ciuda faptului că a atins și chiar depășit două milioane de abonați, care îî urmăresc aproape fiecare mișcare, încasările sale, și ale multor altor cunoscuți vloggeri de la noi rămân departe de sumele încasate de confrații lor de peste Ocean.

Dorian Popa vrea să dea lovitura și pe plan internațional

Celebrul Dorian Popa este la cei 33 de ani ai săi unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri, compozitori, dansatori și cântăreți români. Lansat în 2011, odată cu apariția sa în serialul „Pariu cu viața”, difuzat pe PRO TV, Dorian Popa a reușit în ulitmii doi ani, o dată cu instalarea pandemiei, să dea lovitură după lovitură pe rețelele de socializare.  El a povestit în diverse cazuri care sunt tarifele pe care le obține și care e strategia pe care o aplică aproape în fiecare zi.

„O postare pe InstaStory este 1.500 de euro, iar o postare feed, doar poză, mare atenție, este 2.500 de euro. Prețurile sunt fără TVA. Eu postez și pe 31 decembrie, postez și pe 1 ianuarie, postez și pe 25 decembrie. Dacă pui energia înaintea banului, banul va veni buluc. Dacă pui banul înaintea energiei, s-ar putea să nu fie bine”.

Dorian Popa vrea sa dea lovitura si pe plan international
Dorian Popa vrea sa dea lovitura si pe plan international

Are în plan și postări internaționale

În ciuda faptului că a atins și chiar depășit două milioane de abonați, care îî urmăresc aproape fiecare mișcare, încasările sale, și ale multor altor cunoscuți vloggeri de la noi rămân departe de sumele atinse de confrații lor de peste Ocean.

„La noi este încă o ală piață. Cu totul alte încasări. Iată de ce nu ne putem compara cu cei de afară, cu cei care intră în topurile Forbes. Dar, recunosc că mă bate gândul să fac, poate chiar din acest an, postări și pentru cei din afara țării, în limba engleză. Știu mulți vloggeri români foarte cunoscuți afară, dar deloc la noi!”, a precizat Dorin Popa pentru impact.ro.

El a confirmat o dată în plus sumele vehiculate chiar de el, anul trecut la podcastul realizat cu o altă vedetă, Cătălin Măruță, „Acasă la Măruță”.

„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreţ şi vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place şi la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viaţa mea. Trebuie să fie cât mai natural, mai real. Câştig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram şi în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit în martie 2021, Dorian Popa.

Cel mai bine plătit vlogger – 54 de milioane de dolari

Pe de altă parte, cifrele sunt departe de a se apropia de topul oferit recent de cei de la Revista Forbes, cu cei mai bine plătiţi creatori de conţinut pe YouTube. Astfel, cei mai buni vloggeri, printre care sportivi, cascadori, gameri şi realizatori de podcast-uri au ajuns în 2021 să câştige milioane de dolari, cel mai bine plătit încasând 54 de milioane de dolari. Numărul unu mondial, cu nume de scenă „MrBeast” a câştigat 54 de milioane de dolari în 2021, mai mult decât orice youtuber vreodată.

Clipurile lui au adunat 10 miliarde de vizionări. Jake Paul, actor pasionat și de o frumoasă carieră în box, s-a plasat pe locul secund, anul trecut, adunând 45 de milioane de dolari, în timp ce Markiplier, ocupantul locul al treilea, este un youtuber american cu câştiguri de 38 de milioane de dolari, ce a reușit să dea lovitura nu doar cu videoclipurile sale, dar și din comisioane ale vânzărilor consistente de diverse articole de îmbrăcăminte pe care le promovează.

Însă nici inventivitatea vlogerilor noștri nu trebuie ignorată, Dorian Popa dând lovitura pe Internet și cu ajutorul cățelului său, Cheluţu. Patrupedul său e deja vedetă pe Internet şi a reușit să depășească deja un prag frumușel al încasărilor, cel de 150. 000 de euro.

SURSĂ ARTICOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *