DOVADA că este iminentă adoptarea modificărilor la Codul Penal și a Codului de procedură penală prin Ordonanță de Urgență

Premierul Viorica Dăncilă a anulat pe ultima sută de metri vizita programată la începutul săptămânii viitoare în Oman, invocând situaţia politică internă, au declarat surse guvernamentale pentru „Adevărul“. Guvernul va adopta, săptămâna viitoare, o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea legislaţiei penale, care va anula condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea, susţin surse politice.

Vizita premierului Viorica Dăncilă în Oman era programată în perioada 24-26 iunie. „Erau puse la punct toate detaliile. Premierul s-a răzgândit pe motiv că urmează o săptămână politică agitată şi a anulat vizita în ultimul moment, mai exact vineri, deci cu mai puţin de 48 de ore înainte de plecare“, susţin sursele citate.

Conducerea PSD se va reuni săptămâna viitoare cu scopul de a mandata Guvernul să adoptate o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Codrului penal şi a Codului de procedură penală, după modelul Ordonanţei 13, susţin surse din conducerea PSD pentru „Adevărul“.

Miercuri este programat şi votul pentru moţiune de cenzură depusă de PNL.

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a anunţat, în 9 mai, în Comisia de politică externă a Camerei Deputaţilor, că a fost agreată o vizită a regelui Iordaniei în România şi că se lucrează la un turneu al premierului Viorica Dăncilă în Arabia Saudită, Quatar, Kuweit, probabil şi Oman şi Emiratele Arabe Unite.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *