Dronă militară căzută în Bistrița-Năsăud. Apel de urgență la 112

S-a dat alarma în județul Bistrița, după ce un bărbat a anunțat în urmă cu scurt timp că în curtea sa a căzut pur și simplu o dronă militară! Aparatul se pare că are lungimea de un metru, din descrierea făcută de proprietarul locuinței respective, transmite IPJ Bistrița Năsăud.

Dronă militară căzută în Bistrița

Anunțul făcut de bărbat la 112 s-a confirmat, după ce polițiștii au ajuns la fața locului. Oamenii legii au constatat că în curtea cetățeanului respectiv se afla într-adevăr o dronă militară de mici dimensiuni. Se efectuează verificări de către autoritățile din Bistrița în vederea stabilirii provenienței acesteia.

În urmă cu două zile, o dronă ucraineană de recunoaştere s-a prăbuşit, în noaptea de joi spre vineri, în capitala croată Zagreb, fără să provoace victime, însă aceasta a creat panică printre studenții cazați într-un cămin, după ce aparatul a căzut foarte aproape de acesta.

Drona militara cazuta in Bistrita-Nasaud
Drona militara cazuta in Bistrita-Nasaud

Drona are dimensiunea de aproximativ un metru

Drona a pătruns în Croaţia venind dinspre Ungaria și a survolat și spațiul aerian românesc timp de câteva minute, se pare fără a fi detectat de radarele românești.

Știre în curs de actualizare!

SURSĂ ARTICOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *