Dublă eliminare la Ferma. Anda Adam și Bogdan Stoica au plecat acasă

Ultima ediție a emisiunii Ferma a dus la eliminarea Andei Adam și a lui Bogdan Stoica. ”Ca om…îmi pare sincer rău”, acestea au fost cuvintele spuse de Gabriel Toader la finalul duelului de eliminare de joi!

Anda Adam și Bogdan Stoica

Bogdan Stoica și Anda Adam au pierdut duelul cu Andrei Stoica și Elena Chiriac și au plecat acasă, cu capul sus și cu siguranța că au demonstrat că sunt niște luptători.

La final de drum, Anda Adam a ținut să amintească de fetița ei, la care i-a stat gândul de la un capăt la altul și la faptul că acest show a fost un nou început pentru ea: ”Aici m-am regăsit. Mă întorc pregătită acasă”. Bogdan și-a declarat dezamăgirea de a pleca acasă, încă din această etapă: ”Nu era drumul care mi doream să se termine aici”, a spus el, scrie click.ro.

În urma dublului duel de la Ferma. Orășeni vs. Săteni dintre frații Stoica și Anda Adam și Elena Chiriac, cei care s-au impus au fost Andrei Stoica și Elena Chiriac.

Aceștia au câștigat primele două probe ale confruntării și au rămas în cursa pentru marele premiu. Pentru Anda Adam și Bogdan Stoica, drumul spre marele premiu de 50.000 de euro s-a oprit. “A fost o experiență extraordinară. Aici m-am regăsit pe mine și plec mulțumită și împăcată. Este necesar să ai o experiență așa, măcar o dată în viață. Mi-am amintit de mesajul fetiței mele și m-am concentrat mai mult la ea decât la duel”, a spus Anda Adam la Pro TV.

Când toți fermierii au părăsit arena, Mihaela l-a cunoscut pe noul concurent: Augustin Viziru! Fără doar și poate, amintirea primului sezon i-a rămas și acum în minte, iar finalul care l-a lăsat fără marele premiu i-a dat puterea de a-și găsi forța pentru a o lua.

Augustin Viziru

Înaintea de prima zi în Fermă, Augustin a declarat: ”Ferma este un șoc social, iar indiferent cât de bine i-aș cunoaște din presă sau articole pe ceilalți concurenți, pentru că pe majoritatea nu-i știu personal, până nu interacționez cu ei, nu apuc să îmi formez vreo părere. Mi-a rămas acolo undeva faptul că am avut trofeul în mână…și mă bucur că mi s-a oferit oportunitatea să revin”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *