Escobar își ascundea banii în pereții caselor pe care le deținea

Nicolas, nepotul lui Escobar, a găsit o pungă cu 18 milioane de dolari într-un perete al uneia dintre fostele reședințe ale fostului lider al Cartelului de la Medelin.

Zvonuri privind comori ascunse de fostul lider al cartelului drogurilor au circulat multă vreme după moartea acestuia, în 1993, au început să se adeverească. Nicolas, nepotul liderului Cratelului Drogurilor a a avut o mare surpriză când încercând să renoveze o locuință pe o proprietate care i-a aparținut unchiului  a făcut o descoperire colosală. Acesta a găsit în peretele imbobilului sacii cu milioande dolari, un stilou de aur, o mașină de scris, telefoane cu legătură la satelit, un aparat foto și o rolă de film nedevelopată  și mai multe documente.

Multe dintre bancnote erau, însă, atât de deteriorate încât nu mai sunt utilizabile.

El a povestit pentru presa din Columbia că a avut “o viziune” care i-a arătat unde să caute în apartamentul din Medelin, în care a locuit în ultimii 4 ani.

A șaptea avere de pe planetă, din traficul de cocaină

Cu o avere estimată la aproape 30 de miliarde de dolari, 60 de miliarde de dolari, la valoarea actuală, strânși din afacerile cu droguri, Pablo Escobar a fost ucis în 1993 într-un schimb de focuri cu poliția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *