Euro 2020. Gică Popescu, despre ce se va întâmpla cu biletele pentru meciuri în cazul în care se vor cumpăra prea multe

Microbiștii au luat cu asalt site-urile unde se vând bilete pentru a fi pe stadion la Euro 2020! Chiar dacă reprezentativa României nu va participa, suporterii români se vor bucura de meciuri de calitate, deoarece în România se vor desfășura patru meciuri ale Euro 2020. Cu toate acestea, acum s-a aflat că s-au vândut mai multe bilete decât era necesar!

Gică Popescu a spus că se vând mai multe bilete decât este necesar pentru Euro 2020

Cel care a venit detalii a fost chiar Gică Popescu, coordonatorul comitetul interministerial de organizare a Euro 2020 la București. Chiar fosta glorie a fotbalului românesc a spus că s-au vândut mai multe bilete, în condițiile în care nu se ștue exact câți spectatori vor avea voie să intre la meciurile de la Euro 2020.

“Ochii vor fi ațintiți în această vara și asupra Bucureștiului, pentru că Euro 2020 se va desfășura în 12 orașe din Europa. Acum o luna și jumătate am propus organizarea Euro 2020 la București cu spectatori, cu 25% capacitate. Și s-a aprobat.

Gica Popescu a spus ca se vand mai multe bilete decat este necesar pentru Euro 2020
Gica Popescu a spus ca se vand mai multe bilete decat este necesar pentru Euro 2020

Ce vor face cei care își cumpără bilet, dar nu vor avea loc pe stadion?

În ultima ședința de acum două săptămâni, Federația Română de Fotbal a venit cu un plan foarte bine elaborat, astfel încât să demonstreze că am putea să organizăm și cu 50% din capacitatea stadionului. La acea ședința au participat Andreea Moldovan și Raed Arafat. Urmează că până pe dată de 28 aprilie să anunțăm UEFA de numărul pe care până la urmă îl putem lasă în stadion”, a declarat Gică Popescu pentru Antena 3. Dar ce se întâmplă cu spectatorii care au cumpărat bilete și vor fi nevoiți să vadă meciurile la televizor, din cauza faptului că nu vor prinde un loc eligibil la meciurile de la Euro? Ei bine, tot Gică popescu a spus exact cum se va proceda.

”Sunt vândute mult mai multe bilete de 25%. Urmează ca, după decizia finală, să se dea înapoi către cumpărători, rămânând capacitatea pe care o va decide ministerul Sănătății. 14-18-22 iunie meciurile în grupă, și optimile de finală pe 29 iunie” a mai explicat acesta.

Gică Popescu a spus și care a fost secretul succesului său, pe care l-a dezvăluit tuturor fotbaliștilor aflați la început de drum, care visează la o carieră în sportul rege. “Eu am iubit enorm fotbalul pentru că dintotdeauna l-am făcut. Am avut șansă să întâlnesc antrenori extraordinari. Nu este o rețeta universală. Trebuie să fii dispus să faci sacrificii. Sportivii în general nu-și pot permită să facă anumite excese pe care le face un tânăr normal. În momentul în care ești dispus să le faci, vei face performanță”, a mai spus fostul căpitan al naționalei de fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *