EXCLUSIV. Cameleonul Cîțu: În opoziție – vrea pensie de serviciu, la guvernare – nu mai vrea pensie de serviciu!

Parlamentarii au decis, miercuri, eliminarea pensiilor speciale ale deputaților și senatorilor. Legea a fost votată în plenul reunit, după ce anterior a primit un raport de admitere cu amendamente.

Numai că actualul premier Florin Cîțu și alți trei parlamentari PNL nu doreau în 2019 să se elimine pensiile speciale ale senatorilor și deputaților.

Pe data de 15 februarie 2019, la Biroul Permanent al Senatului s-a înregistrat o notă a patru parlamentari liberali „privind solicitarea de retragere a unei propuneri legislative înregistrate la Senat” (vezi documentul în facsimil).

Subsemnații Cristian  Buican – deputat PNL de Vâlcea, Gigel-Sorinel Știrbu – deputat PNL de Olt, Florin Cîțu – senator PNL de București și Romulus Burlacu – senator PNL de Vâlcea „vă solicităm să luați act de solicitarea noastră privind retragerea Propunerii legislative privind eliminarea pensiilor de serviciu, înregistrată cu nr.33/12.02.2019 la Biroul Permanent al Senatului”.

Practic, în 2019, când era în opoziție, actualul premier Florin Cîțu și cei trei deputați liberali voiau pensie specială de serviciu. Acum, când PNL este la guvernare, Cîțu și cei doi deputați liberali Buican și Știrbu s-au trezit că sunt de acord să se elimine pensiile speciale ale parlamentarilor.

Adică, ce era valabil ieri, nu mai este de actualitate azi. Verticalitate și consecvență 100% liberală din partea premierului Cîțu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *