EXCLUSIV Carmen Dan a dezvăluit ce va face Liviu Dragnea în perioada următoare: „Am văzut acelaşi om puternic. A rămas un luptător”

Carmen Dan a vorbit despre ce va face Liviu Dragnea în perioada următoare. Fostul ministru i-a recomandat să petreacă mai mult timp împreună cu familia şi să aibă grijă de sănătatea sa.

Carmen Dan: Am văzut acelaşi om puternic

Citeşte şi Acasă la Liviu Dragnea, primele imagini. Fostul lider PSD se relaxează la un pahar de whisky, alături de Codrin Ştefănescu, Carmen Dan şi avocata lui

„Am vazut acelasi om puternic. A ramas un luptator şi a trecut si peste probele fizice si cele psihice cu bine. Înca este in cautarea linistei. În perioada urmatoare urmeaza sa-si faca niste investigatii amanuntite, pentru ca are niste probleme cu spatele. Sunt convinsa ca va face aceste verificari in tara. I-as recomanda sa-si acorde o perioada in care sa conteze doar linistea lui şi familia lui.”, a dezvăluit fostul ministru de Interne la emisiunea lui Victor Ciutacu.

De asemenea, fostul ministru a dezvăluit că l-a vizitat pe Liviu Dragnea de câteva ori în cei doi ani şi două luni şi a vorbit cu el frecvent la telefon. Potrivit ministrului, în afară de ea şi de Codrin Ştefănescu, fostul lider PSD a mai fost vizitat şi de Florin Iordache.

[embedded content]

Victor Ciutacu, primul jurnalist sunat de Dragnea după eliberare

Primul jurnalist pe care l-a Liviu Dragnea după ce a fost eliberat din penitenciarul Rahova fost Victor Ciutacu, de la România TV.  Acesta a fost dat de gol în direct, chiar de Carmen Dan.

”Da, am vorbit cu Liviu Dragnea. Da, m-a sunat el. Da, nu as fi scris/spus asta daca nu ar fi facut-o, in direct, Carmen Dan. Cu exceptia faptului ca ma bucur pentru el, nu am avut nimic special de zis. Ceea ce am avut sa-i spun a auzit de la mine. Demult, cand el era pe cai mari, iar cei care se disociaza azi de el il asteptau umili la usa studioului meu sa-i spuna cat de genial a fost in emisiune. Si sa se ceara la bagat in seama”, a relatat, pe Facebook, Victor Ciutacu.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a ieşit joi din penitenciar, în urma deciziei Tribunalului Giurgiu privind liberarea sa condiţionată. El a declarat că a fost o perioadă de chin şi suferinţă şi de abuzuri.

Liviu Dragnea a atacat dur PSD la ieșirea din penitenciar.

„A fost o perioadă de doi ani și două luni de chin și suferință. Asta a fost aici, abuzuri și umilință și cea mai mare parte a populației a înțeles azi de ce a trebuit să ajung aici. Când am plecat eu, România era o țară prosperă, cu venituri decente, azi e o dictatură feroce.

Eu mă consider deținut politic pentru că am intrat nevinovat. Mi s-a cerut insistent în ultmele luni la instanță să îmi recunosc vinovăția ca să pot fi închis. Am refuzat. PSD a devenit un partid operetă condus de oameni lași”, a  spus Dragnea.

Fostul lider PSD nu are interdicţii suplimentare faţă de cele stabilite la condamnarea sa, respectiv acelea de a fi ales şi de a ocupa funcţii publice, inclusv pe cea din care a comis faptele pentru care a fost condamnat, de preşedinte al CJ Teleorman.

Citeşte şi Cum arată Liviu Dragnea după doi ani petrecuţi la închisoare. GALERIE FOTO şi VIDEO

SURSĂ ARTICOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *