EXCLUSIV/DOVADA CA LIVIU DRAGNEA JOACA IN OGRADA S.R.I.

In urma publicarii de catre Incisiv de Prahova a articolului “EXCLUSIV/Incisiv de Prahova va pune la dispozitie proiectul de lege si initiatorii ei (care, probabil, sunt “colaboratori” ai S.R.I.) din cadrul Comisiei Parlamentare de Control …”, Mr ® SRI, Florea Daniel vine cu dezvaluiri incendiare, dezvaluiri pe care nici noi nu le-am observat la publicarea documentelor (spre rusinea noastra…).

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/07/23/exclusivincisiv-de-prahova-va-pune-la-dispozitie-proiectul-de-lege-si-initiatorii-ei-care-probabil-sunt-colaboratori-ai-s-r-din-cadrul-comisiei-parlamentare-de-control/

Astfel, ofiterul SRI a reactionat pe pagina sa de socializare:

“Hai să vă arat cine este omul SRI și al Sistemului. Știu că puțină lume o sa citească- și o să distribuie mai departe disertația mea, dar îmi fac datoria de a vă arăta de ce tovarășul Dragnea este un băiat fidel Statului Paralel /Perpendicular.
Avem următorul link:

https://www.ccr.ro/files/products/Decizia_451-_lit.A_.pdf

La prima vedere nu vă spune nimic. Dar sa vă explice băiatul ce este asta, pentru ca voi să citiți de la articolul 15 încolo, până la articolul 26 inclusiv.

Decizia 451/2018 a CCR se referă la o excepție de neconstituționalitate ridicată de ICCJ, așa cum ni se arată de către CCR însăși – 1. Pe rol se află soluţionarea obiecţiei de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art.I
pct.1 [cu referire la art.1]; pct.26 [cu referire la art.32, partea introductivă a alin.(1) și literele b) și c)]; pct.28 [cu referire la art.32, partea introductivă a alin.(3) și litera b)]; pct.31 [cu referire la art.33, partea introductivă a alin.(1) și litera a)] și pct.43 [cu referire la art.40] din Legea pentru modificarea şi completarea Legii nr.535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului, obiecţie formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție, constituită în Secții Unite.

De ce e important articolul 15 vă întrebați probabil?
Simplu, aș răspunde eu – pentru că președinții camerelor din Parlamentul României nu prea răspund (eu unul nu am găsit încă răspunsul furnizat la vreo excepție de neconstituționalitate) la solicitările CCR.
Dar, vorba celebră din BD (Brigada Diverse) in acțiune (parcă) – Ce avem noi aici?!
Aici avem, în premieră absolută (mă rog, așa cred eu) răspunsul furnizat de PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR – DOMNUL LIVIU DRAGNEA, pe o problemă care interesează SRI cu precădere, mai ales ca majoritatea protocoalelor au fost încheiate (reîncheiate) de Serviciul de informații pe baza prevenției antiteroriste.
De ce ar răspunde nea Liviu la o solicitare a CCR pe această problemă, iar la alte solicitări, foarte importante (ca toate ridicările de excepții de neconstituționalitate) nu se catadicsește să răspundă absolut nimic?!

Vă dau nișțe mici citate, ca să înțelegeți cine e „stăpânul inelului”:

art.15. Preşedintele Camerei Deputaţilor a transmis cu Adresa nr.2/5790/11 iunie 2018, înregistrată la Curtea Constituțională sub nr.4495 din 11 iunie 2018, punctul său de vedere cu privire la sesizarea de neconstituționalitate care face obiectul Dosarului Curții Constituționale nr.795A/2018, prin care se arată că aceasta este NEÎNTEMEIATĂ. – HOPA!
22. În acest sens, în ceea ce priveşte expresia „securitate naţională sau internaţională”, menţionează că, în conformitate cu prevederile art.1 din Legea nr.51/1991 privind securitatea naţională a României, republicată, cu completările ulterioare, prin securitatea naţională a României se înţelege starea de legalitate, de echilibru şi de stabilitate socială, economică şi politică necesară existenţei şi dezvoltării statului naţional român ca stat suveran, unitar, independent şi indivizibil, menţinerii ordinii de drept, precum şi a climatului de exercitare neîngrădită a drepturilor, libertăţilor şi îndatoririlor fundamentale ale cetăţenilor, potrivit principiilor şi normelor democratice statornicite prin Constituţie. Astfel, securitatea naţională se realizează prin cunoaşterea, prevenirea şi înlăturarea ameninţărilor interne sau externe ce pot aduce atingere acestor valori, iar, potrivit art.3 din aceeaşi lege, „Constituie ameninţări la adresa securităţii naţionale a României următoarele: […] (d) acţiunile armate sau orice alte acţiuni violente care urmăresc slăbirea puterii de stat; […] (i) actele teroriste, precum şi iniţierea sau sprijinirea în orice mod a oricăror activităţi al căror scop îl constituie săvârşirea de
asemenea fapte; (j) atentatele contra unei colectivităţi, săvârşite prin orice mijloace […]”

Ce vă spune art. 22?
Că este punctul de vedere al SRI, pe care orice „cunoscător” îl știe sau îl anticipează, pentru că, nu-i așa, cine este principalul Serviciu de informații al țării și cel care se ocupă de Securitatea Națională?! Păi găsim răspunsul în art. 2 din legea 14/1992, de organizare și funcționare a SRI – ART. 2 Serviciul Român de Informaţii organizează şi execută activităţi pentru culegerea,verificarea şi valorificarea informaţiilor necesare cunoaşterii, prevenirii şi contracarării
oricăror acţiuni care constituie, potrivit legii, ameninţări la adresa siguranţei naţionale a României.

FRUMOS TOVARĂȘUL DRAGNEA, FRUMOS!
Mai departe avem ceva interesant:
26. Președintele Senatului și Guvernul nu au transmis Curții Constituționale punctele lor de vedere.

Va las sa trageți și voi concluziile, spunând decât atât:
CURTEA CONSTITUŢIONALĂ
În numele legii
DECIDE:
1. Admite obiecția de neconstituționalitate formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție, constituită în Secții Unite, și constată că sintagma „ansamblul relațiilor sociale” din cuprinsul dispoziţiilor art.I pct.1 [cu referire la art.1], precum și dispozițiile art.I pct.26 [cu referire la art.32, partea introductivă a alin.(1)], pct.28 [cu referire la art.32,partea introductivă a alin.(3)] și pct.31 [cu referire la art.33, partea introductivă a alin.(1)] din Legea pentru modificarea şi completarea Legii nr.535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului sunt neconstituționale”. (Ec Adrian Radu)

Sursa:INCISIV DE PRAHOVA, Multumim partenerilor media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *