EXCLUSIV FOTO Ambasadorul SUA își face de cap în cea mai selectă zona din Capitală. A fost surprins sfidând toate legile

Ambasadorul SUA a fost surprins de paparazzi Impact-Playtech relaxându-se într-una dintre cele mai selecte zone din Capitală. Flancat de gărzi de corp, Adrian Zuckerman se pare că a uitat, totuși, că suntem în plină pandemie, iar legile și restricțiile sunt valabile pentru toți, chiar și pentru înalți diplomați.

Ambasadorul SUA, surprins în cea mai selectă zonă din Capitală. Cum a sfidat legile impuse de autorități

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București a fost surprins de paparazzi Impact-PlayTech în timp ce se relaxa, la o cafea, la o terasă de fițe din zona Primăverii. Însoțit de mai multe gărzi de corp, Adrian Zuckerman și-a savurat cafeaua și a fumat trabuc timp de aproape două ore.

Potrivit surselor din teren, la plecare, ambasadorul SUA a uitat să își pună masca de protecție pe față, chiar și când a intrat într-un magazin, de unde a cumpărat o cutie de trabucuri cubaneze. La plecare, Adrian Zuckerman și-a luat rămas-bun și a urcat în mașina blindată ce aparține guvernului american. Imaginile pot fi văzute în galeria foto de mai sus.

Ambasadorul SUA, mesaj pentru români, de Anul Nou

Ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, a transmis un mesaj românilor, de Anul Nou. Diplomatul a spus că relația dintre România și Statele Unite ale Americii nu a fost „nicicând mai bună”. Zuckerman a adăugat că, din punctul său de vedere, cea mai mare realizare a anului 2020 a fost transferul pașnic și democratic de putere: „Poporul român și-a spus cuvântul și a ales libertatea și statul de drept în detrimentul aiurelilor moștenite de la nepotismul și corupția comuniste”.

„În ultimul an, am resimțit durerea și discontinuitatea cauzate de o pandemie de proporții cu care lumea nu s-a mai confruntat de mai bine de 100 de ani. În prezent, am creat vaccinuri care ar trebui să pună capăt acestui flagel mondial. Pe scurt, ar trebui să putem într-un final să lăsăm Covid-19 în urma noastră și să ne axăm pe reconstruirea vieților și a economiilor țărilor noastre. 2021 va fi un an plin de bucurie și realizări construite pe fundația creată în acest an extrem de dificil”, afirmă

Adrian Zuckerman la începutul mesajului de Anul Nou. Cea mai mare realizare a românilor, în 2020, în viziunea lui Zuckerman

Ambasadorul SUA a declarat transferul de putere către noul Guvern și Parlament cea mai mare realizare a românilor, în anul 2020.

„Poporul român și-a spus cuvântul și a ales libertatea și statul de drept în detrimentul aiurelilor moștenite de la nepotismul și corupția comuniste. Acum, cu patru ani de stabilitate înainte, românii vor avea posibilitatea să își reconstruiască economia și infrastructura. Angajamentul României pentru piețele libere și dezvoltarea economică o va transforma în liderul european care poate și merită să fie”, afirmă Zuckerman.

Acesta a mai spus că orașe precum Cluj, Oradea, Iași, Timișoara și București sunt adevărate modele de creștere și dezvoltare. Mai mult, potrivit americanului, este momentul ideal pentru românii plecați în străinătate să se întoarcă acasă, declarând că „România este noua poartă către Europa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *