Exclusiv: O ia de la zero! Câți bani a dat Lidia Buble pe apartamentul de lux în care se va muta fără Răzvan Simion

După cinci ani în care a locuit în casa lui Răzvan Simion, Lidia Buble a trebuit să o ia de la zero și să se reinventeze. Primul pas a fost să-și ia hainele și să se mute din casa prezentatorului, iar mai apoi să își caute o locuință.

Și-au spus adio după cinci ani de relație

Atunci când toată lumea se aștepta ca Răzvan Simion și Lidia Buble să anunțe data nunții, cei doi au anunțat că s-au despărțit, după cinci ani de relație. Vestea a fost data chiar de prezentatorul matinalului de la Antena 1, care a postat un mesaj dureros și plin de subînțeles, fără a dezvălui, clar, care au fost motivele care au dus la tristul deznodământ.

„Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare că la un moment dat am devenit insuficient. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine, dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. În rest, suntem doi foști iubiți, actuali buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a mărturisit acesta.

lidia buble, razvan simion, despartire, apartament

Lidia Buble și Răzvan Simion

Urmează să se mute în propriul apartament

A trecut o lună de atunci, timp în care fanii celor doi, care sunt extrem de mulți, au sperat într-o împăcare, însă, șansele ca acest lucru să se întâmple sunt extrem de mici. Mai mult, Lidia și-a luat deja lucrurile din casa acestuia și s-a mutat la sora ei Lorena. Artista nu are de gând să stea prea mult în casa acesteia, motiv pentru care a plătit, recent, avansul pentru un apartament al ei.

„Atunci când au decis să o ia pe drumuri diferite, Lidia a preferat să plece la părinții săi la Oradea o perioadă, pentru a se liniști. A trebuit să se întoarcă după câteva săptămâni, pentru că programase filmările pentru noul său videoclip. Nu mai putea să stea în casa lui Răzvan, așa că s-a mutat la Lorena. Vrea și ea, însă, să aibă spațiul ei, deși sora sa o răsfață extrem de tare și se simte binevenită. De aceea, a dat o parte din banii pentru un apartament extrem de frumos, urmând ca pentru restul să achiziționeze un credit. Răzvan știe, a și fost să îl vadă. Lidia se va muta la Lorena după ce va termina de mobilat. Atât Răzvan, cât și Lidia suferă, fiecare diferit. El încă o mai iubește, iar pe ea o macină obișnuința. Nu este o tranziție ușoară pentru nici unul dintre ei”, au declarat surse din apropierea frumoasei blondine, pentru Impact.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *