EXCLUSIV/PICCJ trebuie să se sesizeze din oficiu si sa înceapă urmărirea penală împotriva doamnei Tarcea

Astazi doamna Tarcea, presedinte al ICCJ, a enuntat in spatiul public ideea revocarii domniei sale.
Ce intelegem din asta? Conform scolii vechi de Securitate lansezi ideea unui rau care ti se poate intampla, în fapt cel mai mic pe care il riști si a cărui producere ai acceptat-o deja.
De ce ar proceda dna Tarcea astfel. Iata de de ce:
– daca s-ar aplica legea trebuie să se constate în cazul dumneaei încetarea calității de magistrat în baza art. 7 din Legea nr. 303/2004. Spun asta întrucât judecarea în baza unui Protocol secret încheiat cu SRI inseamna încălcarea dispozițiilor imperative ale legii anterior menționate. Revocarea ar fi subsecventa întrucât nu poate fi președintele ICCJ o persoană care nu mai deține calitatea de magistrat.
Fac o paranteza si precizez ca detin probe în susținerea afirmației că dna Tarcea a judecat pe Protocol
-PICCJ trebuie să se sesizeze din oficiu si sa înceapă urmărirea penală împotriva doamnei Tarcea pt săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu prin încălcarea unei legi organice – Codul de procedura civila, respectiv art. 13 – dreptul la apărare și chiar a Constituției care în art. 24 stipulează dreptul la apărare. Evident e vorba de dreptul la apărare a cetățenilor judecati de doamna Tarcea în baza unor informații secrete la care nu au avut acces si care au fost transmise de SRI in temeiul Protocolului.
Dacă PICCJ nu se sesizează din oficiu exista varianta plângerilor penale pe care i le pot face victimele, inclusiv subsemnata.
Asta este explicația ieșirii publice de azi a dnei Tarcea, precizeaza judecatoarea Nicoleta Lavinia Cotofana pe pagina sa de socializare.

Iata ca, dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova sunt confirmate de un magistrat. (Ec Adrian Radu).

Sursa:INCISIV DE PRAHOVA, Multumim partenerilor media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *