EXCLUSIV/PROCURORUL NEGULESCU MIRCEA SI OAMENII SAI (Adrian Vaida zis “LACHE”, director “interimar” la Politia Locala, Mocanu Isabela…

EXCLUSIV/PROCURORUL NEGULESCU MIRCEA SI OAMENII SAI (Adrian Vaida zis “LACHE”, director “interimar” la Politia Locala, Mocanu Isabela-CELEBRA sefa NON-VALOARE a Oficiului Juridic si Vasilescu Gabriel – “secretara jucausa”) URMARITI PENAL DE PARCHETUL GENERAL

”LACHE” ISI PREGATESTE BAGAJELE CA PLEACA IN “ARMATA”

“Prin ordonanta din data de 12,10.2016 s-a dispus inceperea urmaririi penale cu privire lasavarsirea infractiunilor de inducer in eroare a organelor judiciare, marturie mincinoasa, instigare la inducerea  in eroare a organelor judiciare, instigare la marturie mincinoasa, fapte prevazute si pedepsite de art 268 aln 2, art 273 alin 1, art 47 raportat la art 268 si art 47 raportat la art 273 Cod Penal “RETINANDU-SE” ca numitul Vaida Adrian (N.R zis “LACHE”, HARTUITORUL/HARTUITORUL SEXUAL”, la data de 27.05.2015, a denuntat organelor de urmarire penala fapte nereale in legatura cu Toader Cristinel si i-a determinat pe Mocanu Gabriela- Isabela si Vasilescu Ioan-Gabriel sa formulize denunturi asemanatoare, astfel ca Mocanu Gabriela – Isabela si Vasilescu Ioan – Gabriel, la data de 27.05.2015, au denuntat organelor de urmarire penala fapte nereale in legatura cu Toader Cristinel si au dat declaratii mincinoase, producand si probe nereale in sustinerea afirmatiilor mincinoase”, se mentioneaza in Ordonanta prin care Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti si-a declinat competent catre Parchetul General.

Cele de mai sus nu numai ca confirma in TOTALITATE DEZVALUIRIELE ZIARULUI INCISIV DE PRAHOVA dar, in baza acestora si in baza completarii palngerii penale de catre victima Cristinel Toader cu elementele si dovezile noi aparute (o parte dintre acestea provenind din dezvaluirile noastre) privind aceste denunturi mincinoase si implicarea nemijlocita a procurorului Negulescu Mircea in ticluirea acestora pentru a isi satisface “fetisul” cu Cristinel Toader, Parchetul General a inceput urmarirea impotriva tuturor celor mentionati mai sus.

Reamintim ca, Incisiv de Prahova a devoalat toata aceasta mascarada a probelor ticluite coordonate de procurorul Negulescu Mircea prin oamenii sai, Adrian Vaida, directorul interimar al Politiei Locale Ploiesti – zis  “Lache” si Carmen Gheorghe, directoarea generala “suspendata” a Politiei Locale Ploiesti, trimisa in judecata pentru fapte de coruptie.

Detinem indicii temeinice conform carora, in acest caz urmarirea penala se va extinde si asupra lui “El comandante”, in urma administrarii unor probe audio/stenograme care confirma si implicarea lui Carmen Gheorghe in ticluirea de probe privind instigarea la inducerea  in eroare a organelor judiciare, instigare la marturie mincinoasa.

Daca “LACHE” se lauda ca are 7 plangeri penale si scapa de toate (in fapt avea 11), il sfatuim sa isi pregateasca un joc de glezne deoarece buboiul s-a spart la Politia Locala Ploiesti si in curand va primi o chemare sa isi satisfaca “armata”.

Redactia ziarului Incisiv de Prahova multumeste public organelor de cercetare penala ca urmaresc ziarul si tin cont de probele dezvaluite in astfel de cazuri penale spinoase. Avem satisfactia indeplinirii rolului conferit prin statutul de jurnalisti de investigatii. (Ec Adrian Radu- Director General Incisiv de Prahova).

 

N.R. “LACHE”, MAI VINE UNA CAM TOT ASA…STAI PREGATIT si nu mai intra in concediu (ai tot timpul de un concediu prelungit).

– Primarul Adrian Dobre mentine in functie niste penali, urmariti penal care au nenorocit si pus pe butuci Politia Locala Ploiesti! Ce interese meschine are? Ce avantaje?

Sursa:INCISIV DE PRAHOVA, Multumim partenerilor media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *