Fără cuvinte. Cum îi răspunde Arsene Anei Birchall: Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă: „Suge-o, Ramona!”

„Absolut toate licitaţiile organizate de Consiliul Judeţean Neamţ, au fost organizate legal si atribuite corect!
Ce nu ştiu ei, denigratorii mei, este că sunt foarte fericit şi mulţumit pentru că firme din Neamţ reuşesc să contracteze importante lucrări pe plan local, realizează proiecte de calitate care atrag dezvoltarea judeţului şi, mai mult, sumele importante pe care le încasează pentru ceea ce fac, rămân la noi în zonă!”, a scris pe Facebook Ionel Arsene. 
Liderul PSD susţine că „leprele galbene”, adică liberalii, ar fi asmuţit „publicaţii securistice” ca să-l denigreze. Mai mult, Arsene a lansat un atac grobian la adresa fostei sale colege, Ana Birchall. Fostul ministru al Justiţiei e denigrat şi jignit în mai multe feluri. 
„ Am mai văzut şi o curcă securistă şi urâtă cu spume că scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă! Cartea se numeşte: Suge-o, Ramona!”, a completat Ionel Arsene. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *