Fashion : Cum se aleg culorile potrivite în moda anului 2019?

Culorile anului 2019 se îndreaptă spre combinații clasice care să scoată în evidență trăsăturile chipului și ale siluetei. Pentru a alege culorile pe care le veți purta, trebuie să țineți cont de următoarele aspecte:

Culorile, cel puțin când vine vorba de modă, se aleg în funcție de sezon. Culorile anului 2019 puteți oscila între culorile calde și cele reci.  În sezonul toamnă-iarnă vor fi în trend nuanțele reci, de maro, albastru sau verde-smarald. Dacă pentru sezonul cald sunt perfecte nuanțele foarte îndrăznețe, vibrante, precum fuchsia, oranj sau galben, în sezonul rece culorile pe care le purtați trebuie să fie destul de neutre sau chiar sobre.

În 2019 contează foarte mult echilibrul dintre cromatica vestimentară și cea a pielii. Pentru a obține o ținută corectă este necesar ca mai întâi să vă cunoașteți subtonul pielii și apoi să alegeți nuanțele potrivite. Spre exemplu, dacă aveți un subton cald, cu tentă gălbuie, este indicat să alegeți nuanțe de roșu, de oranj sau tonuri de maro deschis și bej. Persoanele care au un subton al pielii rece pot purta cu precădere nuanțe de albastru, verde sau roșu închis (burgundy, vișiniu, maro roșcat).

Alegerea unei nuanțe poate scoate o ținută din monotonie sau o poate ruina complet. Pentru a evita greșelile cromatice, este foarte important să asortați toate elementele pe care le purtați. O ținută corectă trebuie să păstreze linia cromatică atât la nivelul articolelor de îmbrăcăminte, cât și la nivelul accesoriilor sau pantofilor.

sursa :verdict.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *