FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League, după 0-1 cu Vitoria Guimaraes

FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League la fotbal, după ce a fost învinsă de Vitoria Guimaraes cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, în manşa secundă a play-off-ului, pe Stadionul D. Afonso Henriques din Guimaraes.

Lusitanii s-au impus prin golul marcat de Edmond Tapsoba (53 – penalty), după 0-0 la Giurgiu, în tur.

Vitoria putea câştiga la scor acest meci, în care a avut şi două bare, dar a ratat foarte mult în faţa unei echipe care a evoluat foarte slab, confirmând astfel momentul dificil prin care trece FCSB, notează Agerpres.

Echipa din Guimaraes a avut şansa golului încă din min. 2, când Pintilii a pierdut o minge, însă Pepe a tras slab şi Bălgrădean a respins.

Ocaziile s-au succedat în continuare la poarta vicecampioanei României, care nu a reuşit în prima repriză să îşi creeze nicio şansă decentă de gol. Davidson (17) a şutat peste poartă după o acţiune personală, apoi Planic a blocat şutul lui Rochinha (26), iar Pepe a reluat peste. Pepe nu a nimerit ţinta din careu nici două minute mai târziu (28). Planic a fost din nou providenţial, deviind în corner şutul lui Rochinha (35).

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *