Fostul şef ANAF, mesaj extrem de dur la adresa lui Dragnea, după violenţele din Piaţa Victoriei: ‘Băgaţi şobolanul în cuşcă. Altfel va da foc la ţară!’

Fostul preşedinte al ANAF din perioada 2012-2016, Gelu Diaconu, transmite un mesaj foarte dur după incidentele de vineri seara din Piaţa Victoriei. Diaconu îl numele pe Liviu Dragnea şobolan şi susţine că liderul PSD este în stare să „dea foc la ţară”.

„Bagati sobolanul in cusca. Altfel va da foc la tara!

S-au scris mii de pagini despre un individ de anvergura judeteana, incult, veros si smecher.

Libidinos cu mai marii zilei, cu Statul lui Paralel, pe care i-a folosit cocotandu-se in functii de partid si de stat.

A inteles repede ca, daca ai o masa de votanti asistati social, si le dai ceva in plus, votul lor il vor putea face intangibil.

Si-a pus sute de apropiati in functii, de regula executanti incompetenti si captureaza PSD-ul, Parlamentul, Guvernul.

O negociaza si pe ma-sa numai sa ramana la putere si sa aiba la dispozitie forta institutiilor statului: Curtea de Conturi, ANAF, ASF, Politie, Jandarmerie, toate organismele de control a masei de manevra a celor saraci cu duhul.

Toti prostii sunt pusi la butoanele statului ca sa-l scape de belelele trecutului lui de baron: Teldrum, Belina, angajari fictive, etc. In frunte cu rusinea nationala Dancila!

Ieri insa a intrecut masura: sluga lui de la interne a ordonat sa se inabuse cu violenta o manifestare publica pasnica. Daca nu vom scapa de acest paranoid bolnav de putere, Romania va fi la marginea prapastiei.

Sobolanul e in stare de orice. A dovedit-o!

Doar mobilizarea civica ne mai poate readuce in lumea civilizata.

Sunt sigur ca sfarsitul sobolanului este aproape”, scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

Peste 450 de persoane, dintre care 24 de jandarmi, au primit îngrijiri medicale la mitingul din Piaţa Victoriei, potrivit unei informări a ISU Bucureşti-Ilfov. De asemenea, 65 de oameni au fost transportaţi la spital, nouă dintre ei fiind jandarmi.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *