Fotbalul feminin prinde avânt la Giurgiu: ”Turneul campioanelor”, organizat în luna august

Privită, inițial, cu neîncredere, ”adoptată”, mai apoi, de Giurgiu, echipa de fotbal feminin Carmen București pare a deveni tot mai interesantă pentru microbiștii locali (și nu numai).

Și, ca să se apropie și mai mult de iubitorii fotbalului, fetele de la Carmen București anunță organizarea unui turneu de fotbal feminin la Giurgiu: ”Turneul campioanelor Voestalpine”:

”Turneul Campioanelor Voestalpine – Un eveniment de fotbal feminin extraordinar și în premieră pentru România!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că se apropie cu pași repezi cel mai așteptat turneu al verii! Cu mândrie, vă prezentăm Turneul Campioanelor Voestalpine, unde patru cluburi de top din România se vor întrece într-o competiție de excepție.

Turneul va avea loc în perioada 12 – 13 august, chiar pe cocheta arenă din orașul Giurgiu, unde vom vedea într-o demonstrație de forță pe FC Carmen, alături de FK Csikszereda, și proaspăt campioanele Farul Constanța și CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Organizat chiar de către clubul nostru, acest eveniment promite să aducă pe teren cele mai bune echipe, cu talente deosebite și strategii spectaculoase. Vom fi martorii unor momente memorabile în fotbalul feminin!

Asta nu e tot! Vrem să mulțumim sponsorului nostru principal, Voestalpine, pentru sprijinul necondiționat și implicarea în dezvoltarea sportului și a echipei noastre. Fără partenerii noștri această competiție extraordinară nu ar fi fost posibilă!

Fiți alături de noi pentru a susține și promova fotbalul feminin în România și pentru a oferi sprijin și încurajare jucătoarelor noastre excepționale, care demonstrează că femeile pot excela în acest sport minunat la fel de bine ca și bărbații!

Invitați-vă prietenii și familia să participe la acest eveniment unic! Cu toții suntem martorii unui moment istoric în fotbalul feminin din țara noastră! Haideți să creăm împreună o atmosferă de sărbătoare pe stadionul municipal.

Pregătiți-vă pentru surprize, momente de neratat și multă bucurie pe teren! Haideți să fim alături de echipele noastre favorite și să trăim împreună fiecare pasiune pentru fotbal!”