FOTO EXCLUSIV Soția lui Mircea Lucescu, surprinsă alături de alt bărbat la un salon de fițe din București. Cine este bărbatul misterios care a însoțit-o pe Neli

Soția lui Mircea Lucescu a fost surprinsă alături de un alt bărbat la un salon de întreținere corporală de fițe din București. Acesta a fost fotografiat de paparazzii Impact.ro, în timp ce era foarte grijuliu cu Neli. A făcut un gest incredibil pentru ea.

Cum a fost surprinsă soția lui Mircea Lucescu alături de un alt bărbat

Îmbrăcată cu o haină de blană cu glugă foarte scumpă și cu o mască de protecție pe față, soția lui Mircea Lucescu a fost ajutată de șoferul ei să coboare treptele salonului de întreținere corporală. Bărbatul a purtat o giacă albastră, o șapcă și, de asemenea, o mască de protecție.

În afară de faptul că a ajutat-o pe soția lui Mircea Lucescu să coboare treptele, la ieșirea din salonul de fițe, bărbatul a mai făcut un gest incredibil pentru ea. Mai exact, acesta i-a cărat poșeta de mici dimensiuni, în timp ce ea își ținea mâinile în buzunare.

Mircea Lucescu a fost cât pe ce să fie bătut de un jucător

Miercuri, la emisiunea “Prietenii lui Ovidiu” de la GSP, fotbalistul Răzvan Raț a dezvăluit că i-a venit să îl bată pe antrenorul său de la Șahtior, Mircea Lucescu, cu care a avut conflicte inclusiv la televizor. Totul s-a întâmplat în timpul unui interviu pe care sportivul l-a dat după un meci cu Barcelona, pierdut cu 5-1.

”Eram la flash-interviu. S-a auzit vocea lui nea Mircea: «Spune, bă, că am luat două goluri din cauza ta! Spune asta!». Sincer vă spun… N-am mai spus asta nimănui. Poate doar prietenilor, dar niciodată public. În momentul în care am auzit asta mi s-a pus o ceață și m-am gândit o secundă, două să iau microfonul și să dau după el. Îmi venea să-i dau cu ceva în cap!”, a spus Răzvan Raț.

FOTO EXCLUSIV Sotia lui Mircea Lucescu, surprinsa alaturi de alt barbat la un salon de fite din Bucuresti. Cine este barbatul misterios care a insotit-o pe Neli
Neli Lucescu, sotia lui Mircea Lucescu, alaturi de un alt barbat

”Mi-a tras o palmă de faţă cu toată lumea, iar eu nu am scos niciun cuvânt”

Pe de altă parte, un fost fotbalist, component al Generației de Aur, a povestit un episod ce l-a marcat, petrecut pe vremea când juca la Dinamo. Florin Răducioiu a dezvăluit cum l-a corectat antrenorul, după ce, în minutul 85 al meciului retur cu Anderlecht, din semifinalele Cupei Cupelor, sezonul 1989/1990, a fost eliminat de arbitrul John Blankenstein, după ce a sărit la bătaie cu un adversar. Când a trecut pe lângă Mircea Lucescu, a avut parte de o surpriză.

”Aveam 20 de ani. Mi-a tras o palmă de faţă cu toată lumea, iar eu nu am scos niciun cuvânt, de ruşine”, a spus Florin Răducioiu pentru publicația spaniolă Sport. ”Datorită lui am renăscut”, a adăugat fostul fotbalist, pe care ulterior Mircea Lucescu l-a luat din nou sub aripa sa, la Brescia.

Răzvan Lucescu a avut COVID-19

În luna noiembrie, Mircea Lucescu a trăit un moment înspăimântător, în familie. Fiul lui, Răzvan Lucescu, în vârstă de 51 de ani, a fost depistat cu noul coronavirus, după cum a anunțat atunci echipa de fotbal Al Hilal, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor Asiei, antrenată de el.

Astfel, Răzvan Lucescu s-a alăturat altor nume din sport care s-au confruntat cu COVID-19. Pe listă se mai află: Simona Halep, Ana Bogdan, Horia Tecău, Cristina Neagu, gimnasta Larisa Iordache, înotătorul Robert Glinţă, luptătorul Alin Alexuc, precum și campionul naţional de raliuri Simone Tempestini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *