FOTOGRAFII DIN INIMA STATULUI PARALEL – Marian Vanghelie demasca Binomul: „Statul Paralel exista prin intalniri intre Coldea, Maior si Ponta

Statul Paralel exista prin intalniri intre judecatori, gen Matei Ionut de la Inalta Curte, si domnul Coldea… Statul Paralel exista prin incercarea doamnei Kovesi de a tine legatura cu anumite persoane din CSM… Trebuie sa apara poze cu ducerea domnului Coldea, ca la el acasa, in continuare la T14″

Fostul edil al Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, dezvaluie existenta unor fotografii care demasca activitati subterane ale membrilor Statului Paralel,care a condus Romania in ultimii ani, nenorocind, la ordin, oameni politici, magistrati, medici, profesori, sau oameni simpli care aveau nenorocul de a se afla in locul nepotrivit. Marian Vanghelie a declarat marti, 7 august 2018, pentru Antena 3, in timp ce se afla la Curtea de Apel Bucuresti, ca are informatii potrivit carora in curand vor aparea fotografii cu fostul sef operativ al SRI, generalul (r) Florian Coldea (foto stanga), in timpul unor vizite la sediul T14, unde s-ar fi dus pentru „a mai da anumite comenzi sau a mai lua anumite informatii”.

Mai mult, fostul edil al Sectorului 5 dezvaluie ca la una dintre locatiile SRI ar fi fost vazut si judecatorul Ionut Matei de la Sectia penala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care s-ar fi intalnit chiar cu Florian Coldea.

Referindu-se la fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi (foto dreapta), Marian Vanghelie a sustinut ca aceasta incerca in continuare sa ia legatura cu anumite persoane din sistemul judiciar, facand referire la persoane din CSM pe care aceasta le-ar aborda.

Date fiind informatiile care circula pe surse, dar si dezvaluirile din ultima perioada tindem sa credem ca declaratiile lui Marian Vanghelie au suport probator, astfel ca ne asteptam ca in viitorul foarte apropiat sa asistam la demascarea nu doar a membrilor Statului Paralel, ci si a activitatilor pe care acestia le au in continuare in incercarea de a pastra puterea.

Prezentam in continuare declaratia fostului edil al Sectorului 5 al Capitalei Marian Vanghelie:

„Presiunile veneau de la domnul Coldea, de la doamna Kovesi, de la domnul Bulancea, de la oamenii care erau acolo si faceau aceste tipuri de jocuri. Nu trebuie tratat cu superficialitate. Acestia oameni isi dau seama ca le vine randul sa raspunda. Statul Paralel exista prin intalniri intre Coldea, Maior si Ponta, Statul Paralel exista prin intalniri intre judecatori, gen Matei Ionut de la Inalta Curte, si domnul Coldea. Statul Paralel exista chiar prin ducerea domnului Coldea la T14 in sediul in continuu. Statul Paralel exista prin incercarea doamnei Kovesi de a tine legatura in continuare cu anumite persoane, fie din CSM, fie din alte forme de Justitie. Cred ca trebuie sa apara poze cu ducerea domnului Coldea, ca la el acasa, in continuare la T14, pentru a incerca sa mai dea anumite comenzi sau sa mai ia anumite informatii. Sunt sigur ca vor aparea. Eu am informatii ca vor aparea pentru ca urmeaza etapele de responsabilitate.”

Sursa: www.luju.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *