Gabriela Firea a reacționat în urma anunțui făcut de Ludovic Orban.

Orban, nouă declarație tranșantă despre IT-iști. Firea:

Gabriela Firea a reacționat în urma declarației premierului Ludovic Orban, care a vorbit despre scutirea de impozit pentru IT-iști. „Tratamentul fiscal egal al cetățenilor și firmelor este un obiectiv al guvernării noastre”, a declarat Ludovic Orban, citează hotnews.ro.

„Sa afle si IT-istii ce le pregateste guvernul de dreapta! Cand le dadea facilitati guvernul de stanga, era liniste totala. Era normal, chiar banal! Si da, vrem si noi tratament egal pentru toti cetatenii si firmele, precum si legalitate”, a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

„La domnul Orban e doar un șablon”

 

„Dar, la Dl Orban, e doar un sablon, pentru ca guvernul a acordat masuri si facilitati fiscale doar ANUMITOR societati private, nu intregului mediu de afaceri. Sunt discriminati pozitiv doar afaceristi alesi pe spranceana, carora li se ofera scutiri, aranjamente. Se fac angajari in posturi cheie, dintre sponsorii PNL”, a adăugat ea.

„Tacere!”

 

„Care este reactia adevaratilor intreprinzatori romani si straini? Cei care asteapta un tratament nediscriminator de la guvern? Tacere! Pauperizarea pensionarilor si a salariatilor se traduce prin inghetarea obiceiurilor de consum. Ceea ce se reflecta direct in scaderea profitului si, deci, comprimarea economiei”, a mai scris Primarul General.

„PNL- numele tău criză. Criză și austeritate”

 

„Cu tristete spun ca avem un guvern incapabil sa gestioneze tara. In afara de imprumuturi – ajunse la peste 20 de miliarde de lei in doua luni si jumatate -, nu se mai aude nimic incurajator. A, ba da! Sa avem alegeri anticipate. Sa ia votul romanilor, prin manipulare, dupa care sa implementeze intreg planul de austeritate. Pnl – numele tau criza. Criza si austeritate!”, spune Gabriela Firea.

https://www.dcnews.ro/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *