GENERALUL CU PLICURILE GALBENE, ACUZAT DE PLAGIAT

Apelul colonelului Daniel Dragomir catre seful SRI Eduard Hellvig: “Nu va mai lasati santajati de Dumbrava si de echipa lui Coldea… Un hot intre hoti… Un traficant de influenta in dosare cu miza… Un incompetent profesional care a bagat la puscarie sute, poate chiar mii de oameni nevinovati. Un coordonator de judecatori pe biletele… Mitica va ajunge la puscarie pentru faptele sale”

Colonelul SRI (r) Daniel Dragomir ii cere public directorului Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvigdemiterea si investigarea de urgenta a generalului Dumitru Dumbrava (foto), fost director al Directiei Juridice a SRI, actual secretar general al SRIUn personaj devenit celebru dupa ce a recunoscut existenta campului tactic in instante si parchete, personaj denumit si “Generalul cu plicurile galbene”, pe motiv ca, potrivit unor informatii care circula in mediile juridice, Dumbrava era oficialul SRI care tinea legatura cu judecatorii de culoar, acestia din urma primind informatiile secrete de la SRI (la care acuzatul nu avea acces) prin intermediul unor plicuri de culoare galbena.

Solicitarea lui Daniel Dragomir a fost facuta luni, 23 iulie 2018, pe pagina sa de Facebook, dupa ce site-ul pressone.ro a dezvaluit ca generalul Dumbrava ar fi plagiat in teza sa de doctorat. Colonelul Dragomir ii cere sefului SRI Eduard Hellvig sa nu se mai lase santajat de Dumbrava si echipa lui Florian Coldea, intrucat este momentul ca in interiorul Serviciului sa se faca ordine. Cat despre generalul Dumitru Dumbrava, colonelul Daniel Dragomir afirma ca este “un hot intre hoti”, “un traficant de influenta in dosare cu miza”, “un combinator de jurnalisti cu grade”, “un incompetent profesional care a bagat la puscarie sute, poate chiar mii de oameni nevinovati” si “un coordonator de judecatori pe biletele”, care va ajunge la puscarie pentru faptele sale.

Iata solicitarea lui Daniel Dragomir:

Cer in mod public Directorului Serviciului Roman de Informatii investigarea de urgenta a generalului Dumbrava si demiterea sa.

Domnule Director, fosti colegi, nu va mai lasati santajati de Dumbrava si de echipa lui Coldea. A venit vremea sa puneti randuiala in serviciu, iar infractorii ca Dumbrava vor trebui sa raspunda.

Un hot intre hoti.

Un plagiator in fruntea SRI.

Un traficant de influenta in dosare cu miza.

Un combinator de jurnalisti cu grade.

Un incompetent profesional care a bagat la puscarie sute, poate chiar mii de oameni nevinovati.

Un coordonator de judecatori pe biletele.

Orice vreme-si are vremea. Oricat l-ar proteja conducerea serviciului, Mitica va ajunge la puscarie pentru faptele sale”.

Dumbrava a copiat din Relu Fenechiu

Asa cum precizam, cererea lui Daniel Dragomir vine in contextul in care site-ul pressone.ro a dezvaluit ca generalul SRI Dumitru Dumbrava si-ar fi plagiat teza de doctorat, aproape integral. Astfel, in lucrarea “Aspecte cu relevanta privind securitatea in spatiul cibernetic”, generalul SRI ar fi copiat din rezumatul unei alte teze de doctorat, dintr-o lucrare de masterat, dintr-o lucrare de licenta, dar si, atentie, dintr-un discurs al fostului ministru al Transporturilor Relu Fenechiu.

*Cititi aici mai multe detalii despre plagiatul pe care l-ar fi comis generalul SRI Dumitru Dumbrava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *