Gheorghe Dincă o terorizează pe avocata familiei Luizei Melencu, pe care o sună şi de 10 ori pe zi

Marţi, la ora 9:30, a început procesul la Tribunalul București, unde se desfăşoară primul termen în dosarul de tâlhărie deschis pe numele lui Gheorghe Dincă.

Din păcate, la acest termen nu vor putea ajunge avocata Luizei Melencu și bunicul acesteia, din cauza unei probleme cu avionul cu care trebuiau să vină de la Timișoara, însă vor trimite documentele necesare prin fax.

Este vorba despre un proces intentat anul trecut de Carmen Obârșanu, avocata Luizei Melencu, pe numele lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, potrivit Antenei 3.

A fost depusă o plângere pentru tâlhărie, după ce avocata Luizei Melencu a susținut că telefonul fetei ar fi fost furat de Gheorghe Dincă și vândut altei persoane, pentru că, de pe el, la câteva zile după dispariția Luizei, s-ar fi dat aproximativ 100 de apeluri.

Gheorghe Dincă este foarte agresiv atât cu familiile victimelor, cât şi cu completul de judecată

Dosarul Caracal este trimis în judecată de către cei de la DIICOT, la Tribunalul din Olt. Zilele viitoare urmează să fie termen. Toată familia lui  Dincă este citată.

Criminalul de la Caracal o sună chiar și de 10 ori pe zi pe avocata Luizei Melencu. Acesta are declarații contradictorii în ceea ce privește uciderea celor două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

În sala de judecată, Gheorghe Dincă are un comportament extrem de agresiv la adresa tuturor părților din dosar, dar și la adresa completului de judecată.

Citeşte şi: Motivarea deciziei prin care „regele asfaltului” Nelu Iordache a fost condamnat la 12 ani şi 6 luni de închisoare: „A dat dovadă de un cinism exacerbat”

SURSĂ ARTICOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *