Gina Pistol și Smiley au făcut anunțul mult așteptat despre sarcină. De ce au ținut-o secret. Cei doi vor avea o fetiță

Gina Pistol și Smiley au decis să vorbească în sfârșit despre sarcină, noua etapă a vieții și relația dintre ei. După luni bune în care am așteptat cu sufletul la gură cel mai mic semn care să confirme că Gina este gravidă, astăzi ce doi viitori părinți au postat un clip în care vorbesc pe larg despre mai multe detalii din noua lor viață. Și despre faptul că vor avea fetiță.

“Noi acum înseamnă TREI!” Motivul pentru care Gina și Smiley au ținut secret sarcina

Vestea cea mare, că urmează să formeze o familie, a uimit internetul. Vizibil emoționați, Smiley și Gina au vorbit inițial despre modul în care s-au cunoscut, trecând ușor la situația actuală. Astfel, cei doi recunosc că îi așteaptă schimbări în viața alături de noul membru al familiei, confirmând zvonurile că Gina Pistol este însărcinată. Discreți din fire și extrem de prevăzători și temători, cei doi au decis să păstreze totul pentru ei din nesiguranță. Gina primise în trecut rezultatul unor analize care anunțau că nu ar putea rămâne însărcinată pe cale naturală, iar vârsta îi punea și ea piedici.

“În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!”, a mărturisit Gina Pistol într-o postare pe Instagram.

Gina Pistol urmează să aducă pe lume o fetiță

Gina Pistol urmează să aducă pe lume o fetiță

Ce planuri are Gina pentru viitorul bebeluș

Simpatica prezentatoare de la Chefi la cuțite este o persoană extrem de responsabilă. Acest fapt se datorează și faptului că Gina a fost cea care s-a îngrijit de creșterea fratelui său mai mic. Acum, în postura de mămică, frumoasa blondină se visează o mamă-prieten cu copilul său.

“Mă bucur că trăiesc tot ce trăiesc acum… Vreau să copilăresc alături de copilul meu. Să fiu genul ăla de mamă cool. Nu o mamă care devine cucoană și tanti. Vreau să fiu prietenul copilului meu, îndrumătorul lui…”, explică Gina în privința statutului de viitoare mămică.

De altfel, în cadrul aceluiași clip, cuplul anunță și că Gina și Smiley urmează să fie părinții unei fetițe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *